Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За мешање цемент дали постои некоја средна опција помеѓу:200€ нова мешалица и количка со мотика?Zavisi za shto ti treba, ako e po masivna kolicina moze ti e podobro so pumpa.Опција со позајмување од комшија не иди во предвид, треба неколку пати да му ја барам, а на старо да купам слабо се продаваат.
5-10 мешалици ти се х2 колички, значи 10-20 колички бетон.
ех, дека така рече се на раце ќе напрам, кај ти се давам
Цитат: Power to the people на 09 Мај 2017, 09:52:29 amех, дека така рече се на раце ќе напрам, кај ти се давам Сега го стигнавте тој вицот за Македонецот што се фрла од авионот. Туку да ми каже некој колку пари е квадрат кошулица за изолација на под?И како оди постапката. Знам дека се ставаше стиропор и врз него тенок слој малтер...
dali ima nekoj iskustvo so vakva prskalka se farba li garazna vrata za pocetok ova 100w dovolno li mu e?http://outleton.com/product/pishtol-za-farbanje-raider-rd-esg11p/mk(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Моќност: 100 WКапацитет: 300 мл/минутаДизна: 0,8 мм Резервоар: 800 мл Тежина: 1,7 кгГаранција: 1 година