https://sef.com.mk/
Чисто за другите да знаат
drugar kako sto nema koj da raboti u tvojov slucaj nemozes da najdes normalen covek telefon da kreva ... ti si go prasuel strucno nesto za vrati, bidejki e 200% glup i ne razbiraa tamu e da krene telefon i da kaze da vidis na web ... mislis znae on sto kade ima na web stranata!!?? 😁🤣 kaj sto se glupi i nemaat pojma sto prodavaat/pravat tamu i se osekaat deka mnogu mnogu mnogu vredqat bidejki ima nedostatok od niv 😁 ... vo nedostatok na rabotnici naj glupite opsti rabotnici sto cistele zad majstorite sega rabotat opsti majstoraki raboti a se osekaat koooo da se glavni majstori i ako im u-kazes nesto deka gresat a prirodno praat katastrofalni greski veoma se vregaat...
namesto da ucat oni se uzivaat vo toa da napusti odma rabota deka si gi uvredil i na drugo mesto da najde rabota, mozat i da te iskaraat duri... 
Па не верувам дека на дотичната и е постресно од некоја вработена во Кам/Тинекс, каде и покрај тоа што главата не знаат кај им е од работа, кога ќе ги прашам за некој продукт, секогаш учтиво одговараат.
А денеска, ретки се тие што имаат работно време од 09-16 часот, мислејќи дека секој може кога сака да излегува од работа само да не им го наруши комфорот за да им ги види продуктите. Реално, нема што јас да се малтретирам да одам до некоја продавница ако во старт мене не ми одговараат техничките спецификации, барајќи паркинг, приватен излез итн итн
Така да ако некој случајно знар контакт таму од повисокиот менаџмент, нека сподели. Бидејќи на дотичната кога и побарав да зборувам со некој надреден, ми сврте муабет ко демек она била алфа и омега.