Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marjanot на 15 Август 2015, 15:00:00 pm^ Како се со цени?Како што веќе пиша и Злате, цените според мене им се на место, мене аголната гарнитура ме чинеше околу 54К, ама целосно е по мерка и димензија во било која насока колку сакаш и како сакаш и плус не е од иверка туку е масив. Кратко ја имам, ама делува многу солидно и квалитетно. Во принцип се можеби нијанса поефтини од канапе и зона мебел, а квалитетот и изработката е ист. Ми се бендисува што имаат целосно запазено на симетрија, штепови, рабови и се остало.Во случај да прашуваше за Карес, ич не ги препорачувам, цените им се високи, ама кај нив само ги најдовме столчињата што си не бендисуваа, а патем цената беше иста со другите 2 места, али овие можеа да ги обезбедат за август, додека другите ми рекоа октомври најрано. Али имаат стварно убави работи.
^ Како се со цени?
Клабери,Некој позитивно искуство со лимари за олуци? Колку како иде со цени?
Ако си од Скопје, Лазар 075464801
Околу 5 - 6 евра по метар должен, ама и од нив ретко се наоѓа некој стабилен. Ако ти е за еден олук, ќе те остава поназад се додека има повеќе работа на друго место.
Некоја препорака за изработка на кујни по мерка?