Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2720982 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Утре најавија шарените ќе блокирале сообраќај преку ден, уште една нервоза повеќе. Среќа моторче возам.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Страшно на живци ми идат племињана што стојат на семафори, трчаат да измијат шофершајбни, тропаат по прозори за два, пет, десет денари...
Племе од кое мораш да се пазиш, зошто ако не си заклучен можат и да те опљачкаат.
Не, воопшто не ги жалам...Ни трошка...
Затоа што заради такво племе можеш да заглавиш во затвор ако го згазиш, ако го убиеш претрчувајќи на семафор, ако го повредиш па цел живот да му плаќаш оштета итн итн...
И место како во нормалниот свет да си застанеш на семафор и да си чекаш зелено, ти треба да се напнуваш и да мафташ со раце за да не ти ја уговњи шофершајбната, за да не ти се лепи по стакла и да се тргне...

Море да видиш како се понашаат ако е жена зад волан.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

претпоставувам соодветно се понашаат на возењето на таа жена зад волан... ја у принцип тоа не ми смета што ДЕФИНИТИВНО жена зад волан е една голема грешка што ја дозволија, и нај често кочат сообраќај, споро тргаат, се влечат, зеленото почнува да трепка, они застануваат, дава жмигавец и трга во тебе, па кога ке се расвириш ти се дере дека ти дала жмигавец ШТО К САКАШ ТИ кога она дала жмигавецр, возат измеѓу две сообраќајни ленти, на булевар, значи белата иде сред хауба, со 40 на саат, комплетно закочено пак..... ама се тоа ок, јбг, тоа е тоа, скопје е укочено ионака, ама по прашање жена и волан, јас лично перцепирам дека нај убаво е кога жената е ПОД волан, додека сум јас зад волан... ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Онак, ја утна темата на муабетот...

Иначе иам видено и јас како се понашаат спрема жените возачи кога ќе наидат на нив. Ги напињаат до бола, додека ако си машко само еднаш е доволно да му кажеш не, немој, немам и сл., одма си идат. Изгледа мислат дека ако е жена ќе ја убедат да дае некој динар со замарање.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore

претпоставувам соодветно се понашаат на возењето на таа жена зад волан... ја у принцип тоа не ми смета што ДЕФИНИТИВНО жена зад волан е една голема грешка што ја дозволија, и нај често кочат сообраќај, споро тргаат, се влечат, зеленото почнува да трепка, они застануваат, дава жмигавец и трга во тебе, па кога ке се расвириш ти се дере дека ти дала жмигавец ШТО К САКАШ ТИ кога она дала жмигавецр, возат измеѓу две сообраќајни ленти, на булевар, значи белата иде сред хауба, со 40 на саат, комплетно закочено пак..... ама се тоа ок, јбг, тоа е тоа, скопје е укочено ионака, ама по прашање жена и волан, јас лично перцепирам дека нај убаво е кога жената е ПОД волан, додека сум јас зад волан... ;)

Тек мужи возачи, агресивни, се бутаат, возат цик-цак, чкрипат на семафори, пцујат мислејќи дека предноста од бог им е дадена дури и кога не може да се расчити раскрсницата од гужва, поминуваат на црвено, не пропуштаат пешаци, не даваат жмигавци, мислејќи сите треба да знаеме кај возат... По праашње муж и волан, ја перципирам дека најбоље е кога мужот седи дома и усисава.
;D

Немој вакви шовинистички муабети.... не се баш во ред. И глупи се. И невистинити. Баш ме интересира што вика госпоѓа Онак кога ќе и` кажеш кај и` е местото во кола, и зошто не ја праќаш нејзе со автобус да се движи ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9119
сигурно шамари летаат :D :D :D

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2194
Уште се нервирам со ова.

Кој кретен од човек треба да си да го направиш ова на паркинг и да си заминиш.... Со гумата да се качиш на друга кола и да си продолжиш како ништо да не било....
Никаква, значи апсолутно никаква сообрќајна култура да се немало.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8790
  • Пичлеме
Мене на паркинго кај спортската ми ја поткаче некој со кука, го извитка уредно задниот браник и ајт со здравје... сеуште има последици браникот.
Се прави пластикава со индустриски фен, ама ај што ќе ти кажи мајсторот за хаубата...

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5077
  • The Spartan General
Мене на паркинго кај спортската ми ја поткаче некој со кука, го извитка уредно задниот браник и ајт со здравје... сеуште има последици браникот.

Ако уште има кошмари и по некоја повремена ноќна мора, или ракија, или психијатар.  ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8790
  • Пичлеме
Од многу секирации докторо ме опна на ракија терапија, да си ги зеам лекарствата редовно дури не се подобри состојбата... уште ја земам, некако уште насекиран се осеќам :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Бољи беше док фарбаа, вака гарант ќе изедат ќутек ...

http://www.libertas.mk/galerija-video-zapochna-blokadata-na-raskrsnitsite-vo-skopje/

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
Среќа почнаа одмориве и точкариве, нема да има никаков проблем.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9119
така ти изгледа зошто мвр ги блокира пристапите до раскрсниците иначе низ град е катанга

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2194
Од многу секирации докторо ме опна на ракија терапија, да си ги зеам лекарствата редовно дури не се подобри состојбата... уште ја земам, некако уште насекиран се осеќам :)
Сакам и јас од терапијата твоја.Шо побрзо и тоа...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
A овие зашто стојат тука кај што МВР блокира раскрсници?