Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
вака гарант ќе изедат ќутек ...
Цитат: Cuore Sportivo на 08 Јуни 2016, 14:38:47 pm вака гарант ќе изедат ќутек ...Само прашање е на време.
Лично немам проблем со тоа...али знам луѓе кои имаат.И истиот муабет за секоја можна сообраќајна блокада во градов.По бесцелен и ирититачки потег за изразување на незадоволство немало и ќе нема.
Немој вакви шовинистички муабети.... не се баш во ред. И глупи се. И невистинити. Баш ме интересира што вика госпоѓа Онак кога ќе и` кажеш кај и` е местото во кола, и зошто не ја праќаш нејзе со автобус да се движи
A овие зашто стојат тука кај што МВР блокира раскрсници?
Цитат: Simo - Carrier159 на 08 Јуни 2016, 08:08:59 amНемој вакви шовинистички муабети.... не се баш во ред. И глупи се. И невистинити. Баш ме интересира што вика госпоѓа Онак кога ќе и` кажеш кај и` е местото во кола, и зошто не ја праќаш нејзе со автобус да се движи г-ѓа онак е вечити сувозач, кога сум ја у прашање... двапати ме возела во животов, еднаш во брза помош и еднаш од кафана. а кога она вози, не му се секирам многу.. тенк вози, башка чернобил... секако има и многу развиен “спортски дух“ по прашање на авто и мото возење а дека знае да биде и она у тој кош, да... и јасно и гласно го кажувам тоа, додека другите како тебе, ја кријат вистината за своите жени т.е. не смеете дури ни у мушко друштво, онака тајно да шепнете нешто било што околу тоа за нив.... и од кога шовинистички звучи кога ке посочиш на една групација возачи?