Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2638036 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Секојдневие класен, истото се случува на Ленинова, кај влада лево и кај Мавровка лево, едноставно нема ден да не видиш некој бисер, дали е тоа дебело црвено, дали е некој потег што доликува на човек после лоботомија навистина не знам. Вчера кочам на црвено кај Мавровка од Саем, експертот со Ауди А3 гледа дека кочам, од позади мене преоѓа у крајна лева и културно си преминува на црвено. Да не зборам за возење со неприлагодена брзина во тесна уличка, застанувам на пешачки пуштам маж со детенце, од другата страна говедото со бмв ќе ги убиеше пошто нели он патот го поседува, не важат правила за него. Просто само возам и се чудам, дали некои се натпреваруваат кој ќе направи поголема глупост денес?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20121
И мене вчера ме изнервира еден пешак, со скршена нога и штаки зема да преминува улица од зелено пазарче накај градска откако излезе отпозади автобус.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг:
« Одговори #12947 на: 01 Јуни 2016, 16:08:31 pm »
Тие пa се пoсебнa прикaзнa, пoсебнo нa Пaртизaнскa сo невидливaтa oгрaдa. Рипa пред кoлa пoштo ќе му избегa селскиoт aвтoбус, a нaредниoт е у пет и двaесет сaбaјле.

sent from Tapatalk

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT

Само пуна и дигај на хауба ..

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 875
  • Am386 DX/DXL-40
^ Знаеш што се случило или само еден наслов е доволно за да те убеди во приказнава? :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Има изјава од типот, насловот не го ни коментирам а и не ме ни занима кој протестирал.

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Am386 DX/DXL-40
Има изјава, затоа што подоцна се извинуваше преку медиумите дека не бил провокатор, туку дека упаднал во масата, затоа што имале итност со нивното дете.

http://fokus.mk/vistinata-za-intsidentot-zhal-mi-e-shto-se-krena-nepotrebna-fama-na-krajot-se-zavrshi-dobro/

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Епа тоа знам, затоа пишав пуна гас и дигај на хауба разни платеници и џабелебари ...

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Am386 DX/DXL-40

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55001
  • Махер

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7396
Епа тоа знам, затоа пишав пуна гас и дигај на хауба разни платеници и џабелебари ...

Ако стварно плаќаат, имам 2-3ца другари без работа, да ги праќам таму секој ден.. да лапам и ја некој процент, како менаџер. ;D :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
И утрово сообраќајка на булеварот на Автокоманда..и повторно редица во недолглед во двата правци.
Традиција стана веќе.
..али битно си ја издував колата преку обиколница.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8988
мислам дека таму треба да се прошири за уште 2 ленти. иначе не бива работа секој ден е премногу гужва. една сообраќајка и толку проток на возила нема

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT

Ако стварно плаќаат, имам 2-3ца другари без работа, да ги праќам таму секој ден.. да лапам и ја некој процент, како менаџер. ;D :D

Зар остана некој во Скопјево без работа ??

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642

Зар остана некој во Скопјево без работа ??
Јас.