Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3280341 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Трагично е да се види како форумџии (не билокои форумџии туку експонирани форумџии) дивеат и се сељачат низ градов со најтежок вид на сообраќајно сељачење и иживљавање.

Значи мајку му ебем, ентузијасти сте, возачи сте, дискутирате на темите, имате чест налепница да носите, па немојте толкава сељачаана да бидете. Чесен збор ќе ги објавувам снимките на форум веќе да знаете, не ви простувам веќе.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Миле за прецедник!
New blood of old school

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Миле прво опомени ги јавно со набројување на членовите, па тек после објавувај снимки :D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Миле прво опомени ги јавно со набројување на членовите, па тек после објавувај снимки :D

Шо збориш ти у трето лице бе кодош? ;D

Се шалам. Ете ги спомнав ќе си знаат самите. Ако ги фатам пак ќе објавам и ќе барам БАН за однесување несоодветно за Кар-клабер.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
И одземање на налепницата ;D ;D ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Е кажи ги де....не биди пуси. ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Одг:
« Одговори #12561 на: 05 Март 2016, 16:45:33 pm »
Mile, objavi snimka od krivinata kaj belvi. Mislam deka mozheshe ushte malku pobrzo. :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Одг:
« Одговори #12562 на: 05 Март 2016, 16:53:06 pm »
Da bese so druga kola bogami ke bese spektakl Igor. Tamu kako sto imase pesok....

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Денес ме изнервира еден цреп црепосан во бела, тетовска Опел Астра Х. Се спуштам од Стража кон Гостивар, и налетувам на овој ретардов како буквално се ВЛЕЧЕ со 30 км/ч и кочи на секоја ебана кривина, макар и најблага на свет.
Не преувеличувам, 30 км/ч беше максимална брзина, на секоја кривина намалуваше на 20 км/ч.
Ќе рече некој „што не го претица?“ на што ќе кажам дека крембилот возеше НА СРЕДИНА на коловозот.

И така си легнав на свирка, пуштив долги светла и така возев следните 2 километри позади него. Ич не смета свирката кога ќе пуштиш малку погласна музика.

Каква стока ретардирана седнува позади волан е тотално нереално!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
На 2 ленти за нагоре и една за надоле има место Опел Фронтера да поминеш.
Толку знаеш да тицаш па си легнал на свирка ко жена...;D  ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Не знам која Стража си ја возел ти, али добар дел од Стража - Мавровска раскрсница е со по една лента во правец :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
Просто ме чуди како во едно младо момче, иден интелектуалец, е собрано толку гнев, омраза и нервоза??
Што ли ке биде кога ке имаш 40 + години?
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Просто ме чуди како во едно младо момче, иден интелектуалец, е собрано толку гнев, омраза и нервоза??

Се надевам дека на 40 години ќе живеам некаде каде онакви дебили што возат 30 на саат и загрозуваат безбедност на останатите учесници во сообраќајот се многу, многу помалкубројни.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Одг:
« Одговори #12568 на: 06 Март 2016, 22:45:23 pm »
Здравје прво да слетаме на Марс па тек после ќе го колонизираме.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Се надевам дека на 40 години ќе живеам некаде каде онакви дебили што возат 30 на саат и загрозуваат безбедност на останатите учесници во сообраќајот се многу, многу помалкубројни.

Кај и да бидеш ќе се вози Опел. Така да лечи се уште од сега.