Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3280685 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Со ова сакаш да кажеш дека сите што возат Опел се склони кон предизвикување општа опасност на патиштата?

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Не знам која Стража си ја возел ти, али добар дел од Стража - Мавровска раскрсница е со по една лента во правец :)

Добар дел али не цел.
Ако астрата возела на сред двосмерен пат со две ленти нема да може да се размине со тие што се симињаат од горе.
Остај ти...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Да видиш како може.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Сакам да кажам чим видиш Опел пред себе одма се укакуваш.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Не знам која Стража си ја возел ти, али добар дел од Стража - Мавровска раскрсница е со по една лента во правец :)

Добар дел али не цел.
Ако астрата возела на сред двосмерен пат со две ленти нема да може да се размине со тие што се симињаат од горе.
Остај ти...

не си сватил.. битниот момент е што ОНИ се симињале од горе...

инаку, мене вака, зависи со што сум зад волан, ако не ме собира доволно (под доволно мислам на максимум 10-15 сантими од него) можда и би го поттурнал малку настрана... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон

Добар дел али не цел.
Остај ти...

И сигурен сум и дека не возела 30... не велам ни дека мартин лаже туку алфа е тоа мора нешто да не работи.. како километражата можеби. 

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
она што ти не го знаеш е дека не возел алфа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Пијана била стоката му се гледале 6 ленти и ко у Роки 4 сувозачот му рекол, драјв ин а мидл :D

Отсутен Stratro

• Легенда
Straza nadole za neiskusen sofer moze da deluva strasno pa vozel presporo.
Mozebi imal problem so kocnici pa vozel presporo...ili ne se osekal dobro zdravstveno.
Vo bilo koj slucaj najmalku sto mu treba e nekoj pozadi nego da stvara dopolnitelna tenzija so toa sto ke legne na svirka..

Ili pomini go ili vozi si pozadi.
So svirenje nikogo nema da go nateras da ubrza.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Опел е тоа, зар си видел некогаш Опел у дефект? ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Straza nadole za neiskusen sofer moze da deluva strasno pa vozel presporo.
Mozebi imal problem so kocnici pa vozel presporo...ili ne se osekal dobro zdravstveno.
Vo bilo koj slucaj najmalku sto mu treba e nekoj pozadi nego da stvara dopolnitelna tenzija so toa sto ke legne na svirka..

Ili pomini go ili vozi si pozadi.

Ја му викам „цело време возеше на средина на коловозот“, он ми вика „помини го не стварај тензии“. И ај сеа. Ако имал проблем, има многу места кај што може да застане и да повика помош на пат. Он создава колона позади себе и предизвикува општа опасност и за тие позади него, и за тие што ја качуваа стража (кои патем практично беа истиснувани на сам крај на својата лента).
Да имаше услови да го поминам а да не загрозам живот свој и на ближните, секако дека немаше ни 3 секунди внимание да обратам на стоката.

Не ми се верува до кои крајности ќе одите само зошто мислите дека ме изнервирал Опелот. Ти ебам и Опелот и пичке материне, и Ферари да возеше иста реакција ќе имаше од мене. Ако не си доволно спремен да возиш на пат, не вози. Автобус е секогаш разумно решение.

Отсутен Stratro

• Легенда

Ne vozis Audi.. ;D
Prodaj alfata kupi si edno.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Одг:
« Одговори #12582 на: 07 Март 2016, 00:50:42 am »
Aj be vozel 30 na saat i zagrozuval soobrakaj!!!!

A sigrno ne bilo 30.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Со кого беше у кола Мартин?

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Покрај сите шо се разминале со тој преебаниот ти се најде да не можиш да го претицаш.Молим лепо да ти се одземи кар клуб налепницата.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D