во цивилна кола тешко дека некој ке ми забрани а и ако забрани, тешко дека ке го почитувам тоа... 
Ќе те перне по џеб еднаш, два пати, три пати и ќе престане да ти се пуши.
од кога е донесен законот за ОБАВЕЗНО врзување за каиш? е па ете точно толку време (минимум) јас каиш немам закачено. незнам ни дали ми работи, а и ако го повлежеш може некој пајак со се пајажина да излезе... и не само в МК туку и секаде каде што возам тоа го практикувам... и ете баш точно толку ке го практикувам и законот за непушење ако ми забранат да не пушам во моето возило, купено со мои пари, одржаувано со мои пари, платено осигурање, патарини, друмарини, даноци и еден куп давачки ОД МОИ ПАРИ... бидејки мојата безбедност е МОЈА РАБОТА а не на државата... крајно болно е што има типови како тебе што веруваат дека државата се труди да не обезбеди нас преку таквите закони... тоа е болест до стадиум на неизлечивост.. државата се труди само да зголеми можни казни и да полни буџет. точка и печат.
е да... немора сега да повторувате и да објаснувате реторички ситуации што веројатноста да се случат е 1:095730734986308739873948673987639846398467
да.. може да се случат, па ако требало на мене да ми се слушат, ок, нека се случи...
и не, не давам лош пример на никого. не ме компарирајте мене и не ме зимајте мене за пример...јас сум лош пример.. не за друго, возач сум со пројдени неколку милиони километри и преку К ми е од возење и сите измислени правила за собирање пари...