Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3283033 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Тоа што го пиша Филип важи за буквално секој град во земјава. Сите набројани ствари ми се десиле во Штип, Гевгелија, Велес, Куманово, Тетово, Гостивар итн.

во право си... ПОСЕБНО за тетово си во право... абе се тоа треба таму колите да им се земат и кочии да почнат да тераат...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Извини дечко, ти што возиш па вака што ми коментираш? Кога ќе почнеш да возиш низ Гостивар ќе имаш право на мислење и коментар!

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Тебе ако не ти се свиѓа Гостивар ИЧ НЕ КОМЕНТИРАЈ!

;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Денес во сообраќајот ме изнервира Битола и сообраќајната „култура“ на просечниот идеализиран битолски пешак и битолски возач.

Ненадејно застанување среде сообраќајна лента за да се поздравиш со некој што си го видел седнат у кафичот до улицата е нешто најнормално. Жмигавци даваат само педери. Полната линија и зебрата се украси на патот без никакво практично значение, кружниот тек е всушност низа од мали крстосници во кружен облик во кои важи принципот „ти доаѓам од десно и имам предност, нема врска кој е во кружниот тек“. Пешаците, велосипедистите и моторните возила се потполно рамноправни учесници во сообраќајот на улиците.

добро дојде во битола. ова што го напиша, важи скромни кабадајски 50 години... откако има возила таму...
Не дека во Ск  не се прави истото,само тука е позабележително,ама ајде ке ви прогледаме низ прсти ... :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
во скопје е одаман искоренето до толку непоштовањето.. не дека нема.. има.. ама не како во битола и тетово што е. комплетно не поштовање на сообраќајните правила...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Последниве години си дојде пак непоштовањето, барем ја така сум приметил...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Последниве неколку години стравот чува си лозјето. Скопје стана златен рудник за полнење на буџетот.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Чудно никој не се изнервира во Петокот, од Бутел до К.Вода 1ч25 минути, потрешени 500 денара, 500 мајки да им ебам...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Што не вртеше преку Велес па и ти што си, ем ќе ја издуваш малку ем поефтино ќе те фати  ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Глуп у пичку матер, место преку обиколница ја преку Железара...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Лудница беше преку Железара. Среќа се снајдов после два обиди, еден Автокоманда, еден Железара, третиот преку Бутел точно кај кружниот и испадна ок. Ко што бев скоро на резерва, уште да заглавам ми фалеше. Во 16.30ч беше, кога си одев од работа.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Уште од денес да се спремаме за наредниов Петок..

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
Денес во сообраќајот ме изнервира Битола и сообраќајната „култура“ на просечниот идеализиран битолски пешак и битолски возач.

Ненадејно застанување среде сообраќајна лента за да се поздравиш со некој што си го видел седнат у кафичот до улицата е нешто најнормално. Жмигавци даваат само педери. Полната линија и зебрата се украси на патот без никакво практично значение, кружниот тек е всушност низа од мали крстосници во кружен облик во кои важи принципот „ти доаѓам од десно и имам предност, нема врска кој е во кружниот тек“. Пешаците, велосипедистите и моторните возила се потполно рамноправни учесници во сообраќајот на улиците.

Amen brother!

Кабадајлукот е страшна работа!

А мене најмногу ме нервира, кога ја возам Алфата (бидејќи е на SK таблици) и некој кабадаја кога ќе ми се залепи со BMW 525TDS ...АБЕ ЌЕ СЕ ИЗЕДИ ЖИВ да ме претица на Партизанска.  

Еднаш ме фати нерва и не му се дадов. Беше околу 23-0ч одев накај Болницата ...и гледам се лепи се лепи...чекаше да види дали има џандари кај Симпо. Кога виде дека нема, а слободно беше одозгора и го притисна ...„А реков мамето твое“ и јас ја притиснав Алфата...јачи јачи...не можи :D почнаа да го заебаваат в кола...и некаде кај ШИК закочив оти идат семафори и нек си еби матер реков.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Чисто информативно, не идете преку железара,затворени се влезовите инод бутелми од автокоманда, пак има протест.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Од тоа бутање со точаци меѓу коли, само прашање на време е. На паркинг паркирани сакам да кажам, просписно, некој ми се плеснал во колата. Среќа во несреќа не сум го видел за да му го украдам точакот, и уште една среќа во несреќа имал гумени рачки па оставил само гума по хаубата и се извади. Гребаниците ај, не се големи.

Дивљи запад со точаците, дивљи запад не им е рамен.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
може и некое скутерче си попил..
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.