Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3281109 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
toa sakav da kazam... vidi ja tablicata i se ke ti bide jasno

Што и фали на таблицата? :)
New blood of old school

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Не знам кај е најзгодно да напишам, ама да известам дека добар дел од центар на Скопје е блокиран. Од Холидеј Ин кон Собрание, од Црвен Крст кон Рекорд се вози воедна лента (пред Градска болница имаше полициска трака, крим техничари и бројчиња за бележење докази по колите), а од Портата кон Рекорд, до семафорите две ленти, а од Рубин Кармин до поранешен Мекдоналдс се вози по една лента.
Топло препорачувам заобиколување на реонот во широк лак.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Крим техника? Бројчиња? Што се има десено?

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Адвокат го пукале во Бутел и сам си дошол со колата до градска, а за рекорд тоа е поради реконструкција на дел од улицата.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Сега читам некоја пукотница во Бутел, повредениот сам дошол во болница, ама цел дел од Холидеј Ин до пред Собрание е исто така блокиран, исто така, полиција насекаде низ Центар

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Таму прееска бутнале некој со веспа затоа изглеа..сега како е знае некој? треба идам баш таму за кратко :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Помеѓу Томче-софка и кејот кај што е пешачкиот премин од кеј према стадион лежеше еден човек на сред улица, изгледаше како паднат од точак ама не мрдаше.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Помеѓу Томче-софка и кејот кај што е пешачкиот премин од кеј према стадион лежеше еден човек на сред улица, изгледаше како паднат од точак ама не мрдаше.
И ти се изнервира и пиша во оваа тема?! ;D ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Добро бе па и ти сум го грешел на тема ееее...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
За по безбедно утре, го/ја вадам од кола..возачката  во канализација и мрш назад на преполагање...

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Овие во гараживе плачат за (ќотек) позади нив да се залепиш и да не мрдаш цел ден. А од страна да гледаш што ќе се дешава и да документираш.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Брзо, залепи му на Опелов Ауди знакче позади, сељаци не возат Опел.