Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3278868 пати)

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Ако двои и ако ми смета многу, ќе го префарбам пак, мада рече мајсторот во Олимпија да не се секирам за тоа.
Мене повеќе ме мачи тој носачот на браникот, еве го како изгледа

Алумински е, е мојот можеби ќе може да го исправат, ама јас несакам, сакам нов. Во Тојота треба многу да чекам, а мене многу ми треба колата периодов.
Нарачав реплика.

Доколку знаете да има негде растурен Аурис да го продава на делови би го извадил од друга кола и би го монтирал кај мене.

Значи ова е дел кој ниту се гледа нити пак некој некогаш ќе го примети, ама мене ќе ми смета ако не е како што треба.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7663
  • French diamond
А шо ти се деси ? Го буцна некој ?

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Многу ме нервираат копуците кај приклучокот кај АСУЦ што не застануваат и одма влагаат на главната. Не ни подзастануваат!!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Деенес секој е*ан семафор за пешаци и на раскрсници на партизанска го фатив на црвено. Прекрасна работа ова новиов систем за растеретување на гужвите. Сега нема гужви на 2 семафори, пошто на сите семафори мора да чекаш.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
load balancing  :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Smog balancing
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6982
^^ По препорака од Олимпија Моторс, браникот веќе е однесен кај човеков што го спомена горе, утре треба да биде готов,за браникот и два држачи од фарот од кој едниот само напукнат а едниот скршен ми побара 50 евра.
Држач за браник нарачан за 3.200 денари, и да видиме колку ќе земат за фарбање во Олимпија.

Се одлучив за сервисот на Олимпија а не за Тојота, по препорака на колегите од работа.
Се јавија и одма ја земаа мојата кола да ја средуваат, за пола саат ја расклопија, и почнаа одма со средување.

Ќе видиме кога ќе биде готова, како ќе испадне

Ако не ти е носена уште, не ја носи во Олимпиа Моторс. Ќе го видиш професионализмот за година-две, кога рабовите ќе почнат да се лупат.

Од искуство зборувам. Се најдобро, и биди жив и здрав, се дешава.

eдит:

Од брзање да те предупредам, не забележав дека веќе ти е оставена на сервис.

Како и да е, се надевам дека ќе ја направат многу подобро од мојата.
« Последно менување: 27 Јуни 2014, 23:08:41 pm Diesel »

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Кога сме веќе кај Игор што лепи пластики :)

За тие што ги интересира колку пари ке кажам 2000 денари, и подобро сами да си отидете кај човекот одколку да ви тураат сервисите маржа. Профи работи.
едит: во таа цена ми ги среди и држачите на магленките, само неможевме да ја спасиме решетката помегу нив ама ке ја решам со црно офарбана мрежа.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
пежово задњиве 9 години ги помина со пукнат браник,незнам што му текнало да го прави

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Планирав да го шетам летово надвор од МКД па морав да го направам :) Браникот е скршен 2013 зимата и така остана поради причина што газдата се врати во Франција ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
ми се дупна гумата, ама санки крокодил ја давел... а една година беше возена... додуша завчера беше тоа, ама сеуште треба да земам нова гума. 

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
После доооолго време еден КОЊ со бордо пасат караван исполепен со жути налепници "ролопласт не знам ти таму кој", успеа да ме извади од кожа. Значи животињава у најголемата гужва 4 и пол накај 5 од железничка па се до макпетрол на илинденска се шалташе у ленти ко не здрав, не знам за каде му се брзаше, ама идиотот само кочеше сообраќај пошто на пројдени 15 метра менуваше 3 пути лента. Мене 3 пати ми исече пат и му се расвирев и типов ми покажуе со рука демек, па жмгавец ти давам, па на мајка ти у пи*ката да и го набуташ жмигавецот кога го даваш 0,1 милисекунда пред да се престроиш и 3 пати ми сечеш пат. Намерно успорив пуштив неколку коли пред мене и моронот и на другите коли истото им го праеше. Значи по дебилно и по безобразно возење на толкава релација, мислам дека сеуште неам видено, а гледа дека нема кај да иде.
Ако некој ја примети колата низ град нека се потруди барем фирмата да ја запамти, пошто ја од што се изнервирав не успеав.

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 536
  • drive it like you stole it!
@Kimi,
Во меѓувреме во нормални земји:

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818

Местото каде што е паркирано аудито не е предвидено за паркирање, очајно имам потреба од jump копче во полово пред него! :)
Never drive faster than your Angels can fly.