Hehe neznam dali ova trebase da odi vo nekoj poTforum za komedija no eve sto me zdesi..
Sea se vrativ od/niz niz JugoslaviJa, u Bosna potocno repubLJika srpska me zastana soobrakajec (so ona od vremeto kako sto stavaa kurtoni do podlakticii :* )
Dokumenti isve mu davam, vika imasli sfe sto treba od oprema... mu davam da gleda sve sto imam i od PSS kompletceto go najdof mu go izvadif I zaJedno razgledafme sto ima u njega (jas isto nemav pojma sto ima u njega)...
Vika decko spored zakonot u RepubLJika srpska elekot treba u vrata da ti stoi ne u bagas

go gledam dal se zaebava mu se smeskam, da da vika zakon...
Go prasuvam; a sta ce mi u vrata jelek!? pa vika kad te zaustavim i izaDZes treba da ga obucess

. Pa rekof evo da go obuceem

. Neee nemoze vika sega treba da te kaznam pa treba kolata da ti ostane pa u banka da ides u 02 nojkee

(standardna procedura za iznuda na pari)
Ma kako ne brate odma ti ja plakam, mu davam edno 20 KonvertibilniMarki... Mi imaat kazano I porano za ovie deka baraat nesto pari da izreketiraat taka da nosev sitno konvertniMarki
No neznam dali stvarno ludive napravile takov zakon ili ovoj po zakonot samo sobira reket...