Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266151 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Хахахахахаххахахахахахахаха!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Apparently, "it" comes with the Group :)

Ех Класен Класен...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18024
Симо, ти текиња на она "еј, овој од нашите е"? ;D Раката го боли изглеа, не може да паркира како што треба.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Барем сега смее на место за инвалиди. ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30615
    • CARclub.mk
Јас валидно си побарав место за паркирање околу Чилин. Пошто не успеав да најдам, се паркирав вака сељачки, признавам.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Јас тоа од сабајле треба да почнам да го правам. Само прво да си купам буложер.

Онтопик: Ајнџел ајс без ксенон. Па поарно во вардар да рипнам.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Класичен ропак, што друго да се каже...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Ме нервираат волови што не чекаат и не погледнуваат при излегување од споредни улички. Најмногу ова ме нервира кај Кочо школото на Водњанска. Еден ден кога нема да докочам и ќе се бапнам во некој од сељаците така добро ќе си се подновам.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Респект. Дали ја знаеш приказната зад случката?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
Поминувам на пешачки денес кај ЗОО на зелено, и од лева стана се уклучува за нив, и еден дечко околу 20 години, се  расвири,а ние сите забрзани да поминеме,му покажувам дека е зелено и за нас, и климнав со глава да не се нервира толку.Си продолжувам и зборам на телефон, и застанал на автобуската за да се тепа, ама не го видов зошто брзав накај градско собрание, ми покажува еден од таксистите ама дечкото замина, ми ја кажаа регистрацијата и ќе го барам сега преку МВР да му разјаснам што и да не му е јасно, татини синчиња.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Му го пукна носот?

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Маму му ебем нездраво, чекаме за право на црвено кај фон тука семафорите и една камиказа од лентата за лево на црвено право прошиша со едно 130-40 км/х, има тука една испакнатина го занесе, е копилиња без мозок бе ццц... После гинеле невини луѓе.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7106
Не ме изнервираа мене, али реално тоа денес што го видов е да фатиш лугето да ги истепаш.
Се вракам прееска накај дома и поминав со чале од кај МВР тука од Кам маркет да зееме нешто и тука се спуштам на еднонасочната, се уклучувам на неа и идам према Црниче и на пешачкиот тука, една жена забулена, проага улица, влече таква мала количка со тркалца и откако го проага пешачкиот, наместо да се качи на тротоар кој беше слободен, празен немаше ни луге ни коли, она продолжува поред тротоарот да иде на коловоз.

Потоа, возејки по огњан прица, го проагам шампионче и од лева страна гледам мајка турка количка со дете по улица, а тротоарот слободен, а коли од спротива наидуваат, оваа мува не ја лази.

Па до толку немаат памет лугево ? Ја увек кога пешачам, ако треба од тротоар на коловоз да се симнам да заобиколам нешто, секогаш првин назад се вртам да видам дали има коли и колку се одалечени, и кога ке се симнам, забрзувам со одењето за да побрзо се вратам на тротоар.
До толку акал да се немало.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7654
  • French diamond
Ме изнервира сабајле еден инструктор од авто школа, шанкуре. Си врвеше постар чоек најнормално на пешачки и побавно одеше, не е дете.. и овај му кочи на кандидатот на сред пешачки, го отвора џамот онака засилен и му се дери нешто на пешакот демек така се врви на пешачки трчај ова она.... не бев расонет од сабајле ми беше мака да зборам, инаку ко ќе му се раскарав јас од зад него па да види како се врви. Кај со кандидат и авто школа па уште и не му се чека 5 секунди на пешачки за постари лица.