Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632558 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
ЛП зашто не ја претставиш колата..?
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Зафатен е сега, коси ливади и детелини, имено владата на РМ дава субвенции за секој кој ќе коси со Корејски косилици како знак за подршка на Корејските инвестиции во РМ  ;D ;D ;D

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Зафатен е сега, коси ливади и детелини ;D ;D ;D

И косалката за трева му е дизел замисли..После косењето на тревата целиот е месен во глава од нафатата..хахах :D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
@edo

ne znam kako se postavuvaat sliki ???

@deanmkd

na forumov, kosilica e termin za benzinec ;)

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Хахах...лол..Незнаеш како се поставуваат слики...Дете бегај таму и коси травата, пошо ке ја скапе дождов што падна деновиве...

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Оуууууу мене вака ејјјјјјјјј!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Зафатен е сега, коси ливади и детелини, имено владата на РМ дава субвенции за секој кој ќе коси со Корејски косилици како знак за подршка на Корејските инвестиции во РМ  ;D ;D ;D

Коси детелини а ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 137
Денес ме изнервира еден тип на бензиска, што ми наполни гориво само со една рака (читај со нога), а другата поштено си ја топлеше брцната во џебот. И нормално како бива со таков професионализам, при ваѓање на пиштолот, пола литро од горивото заврши на каросерија, гума, бандаш ...

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1472
  • VOLVO C30
Денес ме изнервира еден тип на бензиска, што ми наполни гориво само со една рака (читај со нога), а другата поштено си ја топлеше брцната во џебот. И нормално како бива со таков професионализам, при ваѓање на пиштолот, пола литро од горивото заврши на каросерија, гума, бандаш ...

Istoto i mene mi se ima desano ushte ne isceden on go vadi,i na karoserija i na bandaz,i zatoa koga odam sam si stavam benzin

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo

Istoto i mene mi se ima desano ushte ne isceden on go vadi,i na karoserija i na bandaz,i zatoa koga odam sam si stavam benzin

Хахахахахахахаха

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Уште рано Сабајле еден сељак со искршен авотбус од меѓуселска линија некоја ми пресече пат, ќе се учукав за малку директно во него. Среќа не возев брзо. И уште застанува па вика јас имам предност а од спореден пат влева на главна улица....уште рано рано сија наполнив устата со гадости!

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Аххахахах Ангел уште не исцеден викаш а..?

ЛП Де бе човек прашај,ке ти се објасни (каже)..Немој да мислиш дека се заебавам,најискрено те прашав,мене многу интересно количе ми е Хундаито..:)
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1815

Хахахахахахахаха

Прљав мозок! ;D ;D ;D
Never drive faster than your Angels can fly.