Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2902597 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Тууу, чичко ми со 101 ебаго цела Јадранска магистрала ја возеше у спротивната лента ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Тууу, чичко ми со 101 ебаго цела Јадранска магистрала ја возеше у спротивната лента ;D

epa koga site vozele ficovci stojadinkata bila kola so mnogu KS ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Дедо ми го имаше во весник во црна хроника, 70 и некоја година: „Со Москвич в карпа!“
Го чувам исечкот од весникот и кога ќе ми помине низ прсти секогаш се смеам.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Не бре до шоферот е. ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
+1000
И ние го јадовме машки тој пат вчера. 2 саати од маврово до Тетово, после се растерети. Ужас. Чекав и сакав некој од тие камиказите, да се здрви добро. Па после поштено сеир да се фаќа.

Дешавка на денот: комбе полно со деца застанато на СРЕД спротивна лента, и децава излагаат со трчање. Застана таксистов прашува што е работата, и возачот вика по децава „враќајте се ајде не возам више брзо“. Греота, којзнае какви тортури трпеле...

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Лајна од коњ на булевар во центар на Скопје

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ахахахахахха,Марјан се изненади..?

Мене денес ме изнервира една женска со мини кое едвај и го покриваше п***то,кај Мекдоналдс,со такво перфектно обликувано газе,на кое пукаше тангата..Не можев да се фокусирам на патот..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Ти не си се изнервирал, тоа се ебоповикателни нагони ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Богами и јас би се изневирал. Уште жена ми ако е до мене може и куршлус да избие :D :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Следниот пат го молам Едонос, да ја контролира својата нервоза и со мобилен телефон да го слика предметот на неговата нервозa, како би можеле сите тука да видиме дали вреди да се нервира чоек! Воедно, ги молам сите кои ќе налетаат на такви иритирачки предмети низ граов, под итно со визуелни докази да се појават на форумов, заради полесно лоцирање на истите! ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
+1000
И ние го јадовме машки тој пат вчера. 2 саати од маврово до Тетово, после се растерети. Ужас. Чекав и сакав некој од тие камиказите, да се здрви добро. Па после поштено сеир да се фаќа.

Дешавка на денот: комбе полно со деца застанато на СРЕД спротивна лента, и децава излагаат со трчање. Застана таксистов прашува што е работата, и возачот вика по децава „враќајте се ајде не возам више брзо“. Греота, којзнае какви тортури трпеле...
А кога се појави пожарна која одеше накај маврово. Едвај кутрата поминува нагоре и еден ШАБАН во таа гужва зеде почна да ја претицува.. Ахх ова реков ќе биди интересно и пак не заврши како што сакав...... :(
Ја снимавме пожарната иначе кога се појави. :D :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Следниот пат го молам Едонос, да ја контролира својата нервоза и со мобилен телефон да го слика предметот на неговата нервозa, како би можеле сите тука да видиме дали вреди да се нервира чоек! Воедно, ги молам сите кои ќе налетаат на такви иритирачки предмети низ граов, под итно со визуелни докази да се појават на форумов, заради полесно лоцирање на истите! ;D

moze i tema za ova da se otvori,ama samo sliki da se priznavaat ;D
posle site ke sakaat klima folii,ovie od forumov sto mestat ke se napunat pari ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Не не. Ако отвориме таква тема ќе треба после тема: Продавам кола со искршена предница

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Говново бело шо лети на сите страни.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557

Со женска ми бев,неможев да ја сликам..Иначе за тој гз да го сликнеш вреди и клошар да испаднеш..;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.