Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632448 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
Дури и за тезгарџии со комбиња,трактори,камиони.... ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Една мува сабајлево ме заебаваше 10 минути не можев да ја утепам.... ме изнервира искрено.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Koga be mislat onie kavadarchani da si go napravat izlezot?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен DC

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 256
Највеќе ме нервира што никој не дава жмигавци, дури ни кога некој ти се упикува во лента. Него ај за престројување да не се даде, ама на раскрсница каде некој те чека зашто мисли дека идеш право и ти да му свртиш, тоа ме полудува.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Една мува сабајлево ме заебаваше 10 минути не можев да ја утепам.... ме изнервира искрено.
Отвори сите 4 прозори и остај физиката да ја истера од кола :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
Отвори сите 4 прозори vozi 60-80 и остај физиката да ја истера од кола :) ili zbuta u nekoe kose kaj so ke crkne  ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Не бе у кола :D

Дома ја бркав во соба

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3810
Epa temava e sto ve nervira vo sobrakajot/sto ve iznervira denes (se misli vo tekot na vozenjeto) a ne sto ve iznervira doma?
xaxaxaxaxax ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Па и дома меѓу другото. За мене се е сообраќај :D

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3810
A taka li, togas moja greska, I'm sorry ;D ;D ;D

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ахахахахах,фаланга лудак..;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Е не да ме изнервира еден кај Соборна денес, ам за сите пари..Словенец додуша беше али ај :S и морав да ги искористам најпрво моите способности на читање мисли а потоа да го искористам абсот на фиестата да го проверам како работи  :S
Типчето од десна лента лента наеднаш ми врти лево а ја си терав право ;S  ај шо успеав да подзакочам некако гледам од позади ми свири друг готов да ми влезе у гепек :S и набрзинка гас и ја лево си свртев и морав да си сменам рута..ај не е проблем за тоа ама сериозно со кој памет возат луѓево..
Ова ми е моето пеинт уметничко делооо :D

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
Еј ... шуба темава...
Ами шо ме нервира...
1.ме нервира кога на некој што сум го пропуштил ќе се претвори во полжав.
2.Врти , ти го сечи патот без жмигавец.... и па уште и ти мафта со раце ко ти да си ја утнал... од тука преминувам на вербално низ прозорец стално...
3. типци што повеќе стегаат на свирката отколку на гаста...

а ТУКА ПОЧНУВА МОЕТО ОМИЛЕНО

средата... RAV4 , 2 чочки плави внатре чучнати ко на рингишпил. Прикочува полека и излегува 47108936  метра на улица и нормално на среде раскрсниче застанува - мораш да ја заприш. Лагано лево се пули, па уште поспоро десно и тргнува полека ко со тротинет... ама гајле си нема дека ти си се истепал за да закочиш да не ја удриш ни тоа што излегува од споредна

друго, женски од семафор стегаат со крената предница во прва ко да немаат втора

или пак , закачен некој обратно во едносмерна пробува да ја изманеврира колата....

Ова се ствари што секојдневно ги сретнувам и ме нервираат...

А најмногу ми е страв од пилиштари на скутер или точак без ориентација... последниве месец дена имам повеќе од 10тина пати кочено до даска од такви причини... Се плашам некогаш да не ме изневери некој рефлекс... кај ќе биде крајот тогаш.... :S

Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Хаха, Пинки... Ме насмеа