Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2912378 пати)

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Вчера скинав гума во дупка, дали некој знае каква е процедурата за да си барам наплата? Знам дека сега е касно меѓутоа за следниот пат нема шанси да оставам така да помине.

Нека нема следен пат братучед! ;)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Вчера скинав гума во дупка, дали некој знае каква е процедурата за да си барам наплата? Знам дека сега е касно меѓутоа за следниот пат нема шанси да оставам така да помине.

Требаше на лице место полиција да викниш да направи записник, е сега после дали ќе добиеше не знам. Негде слушнав дека и да добиеш Македонија Пат немала пари да исплати.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз

Нека нема следен пат братучед! ;)
Брачед тоа е мора сефте на нова кола да се прави, добро и со толку што поминав па за другото здравје. Ти кога ќе идеш да се пријавиш!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
ме нервираат фраери поготово кај мавровка што возат у лентата за лево а продужуваат право,морони што незнаат да паркираат и зафаќаат место за 2 коли,а паркингот е пун кај мене до даска!!!

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
@Tome-Colt - Aman be Tome. Se sekjava jas pred 10 godini imase edna gadna dupka pred dracevo i iskriviv bandaz na nea. Prijaviv vo Policija, dojde napravi zapisnik i posle 3 godini dobiv pari za cela prednica po ceni vo Sa&Sa kompani ! Smeniv komplet prednica na 5000Km (iako starata bese top, i eden poznat vo servisot mi gi stavi starite delovi vo gepek za rezerva - me kostase ekstra flasa domasna rakija :)).

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Ме фаќа нерва шо на Партизанска (у Скопје) има поише семафори на метар квадратен, него ли у фабриката кај шо ги праат семафориве... Ај ако синхронизираат зелен бран, или да се на дугме, ајде де, ама ако не... Сине мој, Партизанска ќе те казни со пола резервоар...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Има поставени нови семафори кај Карпош 2 и Буњаковец. Сеуште не се пуштени во употреба, но кај и да е, ќе биде.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Има поставени нови семафори кај Карпош 2 и Буњаковец. Сеуште не се пуштени во употреба, но кај и да е, ќе биде.

ви реков ја више дека владата инсистира на точаци... ке земат од партизнаска ке офарбаат уште една цела лента во црвено за велосипеди... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804

ви реков ја више дека владата инсистира на точаци... ке земат од партизнаска ке офарбаат уште една цела лента во црвено за велосипеди... :)

Таман, ќе има поише место каде идиотите да ги насадуваат своите возила...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

Таман, ќе има поише место каде идиотите да ги насадуваат своите возила...

тоа е башка муабет... ама нај голема статива им беше турањето на гумените штитници за автобусите.... демек да се одредела лента само за нив...знам што им беше поентата ама треба прво да се средат други работи...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Претрчал Кољо до Солуна, видел како таму возат рејзовите, па си рекол ако можеме вака во Солуна зошто не и во Скопје.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Еве гумените се супер на кружниот тек кај католичка. :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
@Onak, па самите автобуси ги искинаа гумените ивичњаци, нестрпливи од (приватниот)автобус пред нив, трт на средна лента преку гумениот ивичњак и ајт, ќе го одвали. Јас со ситлото и со алфата не можев преку нив. Ем се намали пропусноста на партизанска за 20% (и се зголемија гужвите)......

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
ме нервираат фраери поготово кај мавровка што возат у лентата за лево а продужуваат право

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Koga ke vidat uste 5 sekundi zeleno, gas do patos

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need