Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632547 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Едно клаберско затварање да му напраиме, да се собереме сабајле во 7 саат пред да отвори, да испаркираме колите кај него пред перална, а ние да си седнеме во чамо на чорба, ширден, мускул, ракија мезе.... ?

Ај у сабота сабајле...

Доаѓам и ја.  ;D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9194
  • Аstra la vista baby !
Вечерава дупките низ град, загинав раткапна :@

Rakunce, ne sum te prasal...
Dotz Mugello ti se badazite na Astrata?

На таа во потписот се тие бандажи, не е мојата, а би сакал и на мојата да ги имам  :)

Еве ја од потписот
http://www.tuned-belgium.com/phpBB3/viewtopic.php?f=101&t=858

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1472
  • VOLVO C30
pa rakun4e lako polako del po del

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Ме изнервира денес една квочка у мерцедес кај керамидница, што мисли дека ако оди право има право! Правило на предност на возила кои доаѓаат од десна страна на нерегулирани раскрници - не се почитува

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
Младинава оди напред! Кружен тек, со залет се влагало по новите прописи. Колку сум застарен, јас па пазам да не вози некој во кружниот тек пред да влезам...

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Иииииии сега ме потсетивте!

Највише ме нервира раскрсницата пред суд, што те сечат, од лента за лево се пикаат за право. Само за тука би купил една кола и би мавал све живо и диво.

Аууу и мене ме дразни тој феномен. Кога прв пат ќе видам џандар да запре и да казни некого за такво дрско менување на лента среде раскрсница, ќе застанам и ќе го частам петстотче после работа да си купи пиво за дома и чоколадо за децата.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
А давате ли жмигавец когаи скачате од кружен тек???

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
не, освен ако не сум во внатрешната страна од дупли кружен тек. Нема потреба од жмигавец

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Не. Премногу се мали нашите кружни текови, за да би имало бенефит од тоа. Само може да испобуниш некого. Се влегува и излегува за помалку од 2 секунди.

Отсутен Chlink

• Легенда
По правило треба да дадеш жмигавец кога искачаш од кружен тек, нема тука дали има потреба, ко ќе осетиш ќе видиш дека има потреба. Мое кај нас со 1 кружен тек неси осетил амаи тоа како има потреба.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Како бе еден? 3 ги минувам секој ден, а ги има доста повеќе. А за жмигавец, давај си, никој не ти брани. :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Често...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Chlink

• Легенда
Како бе еден? 3 ги минувам секој ден, а ги има доста повеќе. А за жмигавец, давај си, никој не ти брани. :)

Добро 2 активни во Скопје. Тој во дебар мало него рачунам и таквите како него.  

Еден кај саем и еден кај Нова македонија.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

да!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Давам на оној кај Круг кафичот. Таму има потреба бидејќи се многу улици и влезови/излези