Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Иииииии сега ме потсетивте!Највише ме нервира раскрсницата пред суд, што те сечат, од лента за лево се пикаат за право. Само за тука би купил една кола и би мавал све живо и диво.
Цитат: Simo - Carrier166 на 05 Март 2012, 23:18:10 pmДенес една тетка на илинденска, со Аурис, пред зоо градина, на тротоар пола качена (симната), застанав позади неа со доволно простор шлепер да се врати назад. Не се мрдна теткава, а требаше или да се качи или да се симне, нормално, пошто бев прв што тргна од семафорот, морав да исчекам 3 минути гужва, сите да ме заобиколат, за да можам во втора лента да ја заобиколам. Каква кретенка! e zatoa treba da imas nekoj opel rekord doma pred raspagjanje,lupni ja oteraj ja u picku mater
Денес една тетка на илинденска, со Аурис, пред зоо градина, на тротоар пола качена (симната), застанав позади неа со доволно простор шлепер да се врати назад. Не се мрдна теткава, а требаше или да се качи или да се симне, нормално, пошто бев прв што тргна од семафорот, морав да исчекам 3 минути гужва, сите да ме заобиколат, за да можам во втора лента да ја заобиколам. Каква кретенка!
Вечерава дупките низ град, загинав раткапна :@
Едно клаберско затварање да му напраиме, да се собереме сабајле во 7 саат пред да отвори, да испаркираме колите кај него пред перална, а ние да си седнеме во чамо на чорба, ширден, мускул, ракија мезе.... ?