Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632411 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Иииииии сега ме потсетивте!

Највише ме нервира раскрсницата пред суд, што те сечат, од лента за лево се пикаат за право. Само за тука би купил една кола и би мавал све живо и диво.

e bravo chlink,taa raskrsnica mu e majkata,so kamaz onie ruskite kamioni od celik se da gi soberes direkt u sud da gi pratis

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Знаеш дека на таа раскрсница 2 пaти ќе загинев. И тоа кога нема никој две возила и тој ми го начукува на тротоар ме качува а еднаш се загребавме со еден, сами јас и он на семафор, 2 ленти јас на едната другата празна а тој застанал на таа за лево и ме мава.

А кога е гужва гледам да избегнам пошто идат немаат гајле уште чудно те гледаат :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
Tamu se malce zakriveni lentite sto znaci za da odis pravo treba malce na levo i si prodolzuvas vo svoja lenta isto kako i na nova makedonija semaforite samo tamu se 3 lenti za pravo pa nema tolku problem.

nisto cudno nekoj da iskoci i da se tepa...ti si kriv on si tera pravo,tamu trgas na semafor i dur pominuvas raskrsnica so svirenje shtrekaj gi ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
На повеќе места бега улицата ама тоа не значи дека не треба да почитуваат правила. Чекам пола саат а тој застанал и одма сака да помине пред мене, епа некад инат и мене ме фаќа, бар со жмигавец да побара да го пуштиш, они насилнички, епа нема така.

Отсутен nsx-r

• Легенда

pa da vidam koj ke se pika

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Аууу како ме нервираат манекени и манекенки по пешачки ау ау ау
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9194
  • Аstra la vista baby !
Вечерава дупките низ град, загинав раткапна :@

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Денес една тетка на илинденска, со Аурис, пред зоо градина, на тротоар пола качена (симната), застанав позади неа со доволно простор шлепер да се врати назад. Не се мрдна теткава, а требаше или да се качи или да се симне, нормално, пошто бев прв што тргна од семафорот, морав да исчекам 3 минути гужва, сите да ме заобиколат, за да можам во втора лента да ја заобиколам. Каква кретенка!  >:( >:( >:(

e zatoa treba da imas nekoj opel rekord doma pred raspagjanje,lupni ja oteraj ja u picku mater
Море, Лада Нива скапаница и тоа со булбарс праени кај јонче ковачот од р`гјосувачко железо префарбано со црн миниум!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Денес пак се карав со шизофреничниот сопственик на пералната карши фонтана. Ставил 5 знаци за резервирање и узурпирал веќе 6 места на јавниот паркинг. Сабајлево се караше со мене за седмото. Не знам што да правам дали да го пријавам во полиција или што друго?

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Пријави не еднаш, туку секој ден по еднаш.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Едно клаберско затварање да му напраиме, да се собереме сабајле во 7 саат пред да отвори, да испаркираме колите кај него пред перална, а ние да си седнеме во чамо на чорба, ширден, мускул, ракија мезе.... ?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Ми се допаѓа предлогот.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Idam i jas :D
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Вечерава дупките низ град, загинав раткапна :@

Rakunce, ne sum te prasal...
Dotz Mugello ti se badazite na Astrata?

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Едно клаберско затварање да му напраиме, да се собереме сабајле во 7 саат пред да отвори, да испаркираме колите кај него пред перална, а ние да си седнеме во чамо на чорба, ширден, мускул, ракија мезе.... ?

Ај у сабота сабајле...