Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3342673 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22284
Синоќа?

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Да, одејќи накај работа...

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7370
И да се качи акцизата на дизелот, се угушивме од Јетијава џандарски:
.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Не, туку најдобар доказ дека автомобилите НЕ се толку битен фактор во загадувањето. Мора да се фокусираме на нешто друго ако сакаме реално да го намалиме загадувањето.

Не е точно, ти шириш дезинформации и лажни вести!
Јас го слушав Петре М. Шилегов и Џани Макрадули и кажаа дека загадувањето е од колите, значи да се качи и акцизата и регистрацијата, а домаќинствата да се грееат само на 100% субвенционираните клими за кои пари даде ЕЛЕМ. И секако да не го заборавиме бисерот на претходните кои субвенционираа печки на пелети. Останува само ДУИ да почне да субвенционира и греење на сецкани гуми како најеколошко гориво.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер
Дуи масовно субвенционира со фонд на иновации. Сите иновации ги има изспонзорирано. И тоа јако.

Отсутен Stratro

• Легенда
Вчера во цел хаос низ населбава преполнет камион (од тие најголемите, највисоките кипери ) со кал/земја сакаше да заобиколи кола која беше пред него  и со цик - цак маневар  ми влезе во моја лента.

Закочив да го пропуштам али со оглед на тоа дека беше улетан, ми се искења со грутка кал колку една тупаница врз шофершајбна.

Не се изнервирав што е морон што со толкав камион се пика низ локални улички и сече ленти улетан.
Не се изнервирав што перена кола морав да ја мијам пак со црево од чиста кал која кога паѓа од таа висина ја прави лом пола шофершајбна.

Се изнервирав сабајлево кога видов дека  шофершајната ми е изгребана кај што паднала грутката во горниот лев агол.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44983
  • Il Moderatore
:(

Среќата во несреќа е што не паднало земја на кров/хауба/пилар. Стакло лесно се мења дококлу не се оправа со полирање.
Имаш потполно право да бидеш изнервиран, и ако имаш можност да го „уловиш“ кретенот, да го пријавиш некаде... незнам каде...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
Далеку е од мењање. Да не беше мокра кал, можеше и да го напукне стаклото.
Не излегува на слика за да покажам, али мислам дека целосно нема да излезе ни со полирање...
Ќе видам.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Дебелиот буквално се ваљаше на кола, како мечка кога се чеша од дрво....падамуеее!?

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6303
Сликава ти е Т'га за Германија :D
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Не се смејте на инвалиди, бе.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30629
    • CARclub.mk
Дебелиот буквално се ваљаше на кола, како мечка кога се чеша од дрво....падамуеее!?

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ја праев корекција на крило ради вакви таленти. Некој се имаше потпрено со каиш со нитни.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Далечинското не ти текна да го шкрапнеш?

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1924
Мислам дека овде е местото на злосторов?!

www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44983
  • Il Moderatore
Наместо сликање: „ Алоо!! Дечкии!!! Ваша е колата?!?!“ „Не......“ „ПА НЕ СЕ ПОТПИРАЈ НА НЕЈЗЕ БЕ СЕЉАААААК!!!!“
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Требало да ги гаѓа со некој камен ;D