Realnost br. 1: Vo 9 od 10 slucai 50 km/h e presporo za vozenje niz bulevar i bravo za onie koi se pridrzuvaat do ovaa brzina. Ne me nerviraat, ne im se lepam i ako mozam , bezbedno gi preteknuvam bidejki I porano i sega vo prosek vozam 60 do 75km/h niz Sk, a na 80 imam ukluceno speed warning.
Realnost br. 2: 9 od 10 od onie koi se lepat, svirat i blendaat ne brzaat nikade. Toa se najcesto seljoberi koi od Vento dizel evoluirale vo Audi od pocetok na vekov i faktot deka nekoja kola im se trga od patot ima pozitivni efekti vrz nivnata mazevnost, seberealizacija i pozitivno sfakanje deka daleku dogurale vo zivotot.Kako sto rekov, na prviot semafor site sme pak eden do drug. Provereno mnogu pati. Ironocno, vistinski skapite i brzi koli niz soobrakajov se odnesuvaat najkulturno.. Ne pamtam skoro nikogas nekoj so AMG da mi se isponasal vaka.
Realnost br. 3:Lepenje do branik i blendanje e kaznivo so zakon, no vo slucaj na nezgoda nemam ideja kako toa bi se dokazalo na lice mesto... kako i vo ostanatite 9 od 10 zakoni kaj nas doneseni samo na hartija.
Realnost br. 4:Vo pravo e Simo deka najmalku boli glava ako mu se trgnes na takov, no kako sto rekov nekogas nemas kade, kako sto nemal ni onoj koj mu se zalepil na
@Mikius pa za malku ke se zdenel vo sredna lenta. Da e srednata prazna i da imam kade da mu se trgnam verovatno ni on nema da mi blenda tuku ke me pomine od desno.
Mene TOGAS pocnuva da mi zovriva odvnatre...pogotovo ako vozam dete nazad i treba da se izbroi do 10 sto ponatamu so takov.
"Madness is like gravity. All it takes is a little push". - The Joker-Dark Knight