Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
..и чувај ги ливчињата за да си прашаш на следен куќен совет јавно пред сите. Сигурно присуствува дедето на куќни совети, пошто у нивно име пишуе
Цитат: Simo - Carrier159 на 15 Септември 2019, 15:34:22 pm..и чувај ги ливчињата за да си прашаш на следен куќен совет јавно пред сите. Сигурно присуствува дедето на куќни совети, пошто у нивно име пишуе Или ќе се преселам во населба кај што сум живеел претходно и кај што се навикнати на коли од провинција Иначе 10 месеци живеам тука, не сум видел никаде соопштение за состанок на куќен совет, изгледа немет.
Цитат: MartinAlfista на 15 Септември 2019, 19:39:25 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 15 Септември 2019, 15:34:22 pm..и чувај ги ливчињата за да си прашаш на следен куќен совет јавно пред сите. Сигурно присуствува дедето на куќни совети, пошто у нивно име пишуе Или ќе се преселам во населба кај што сум живеел претходно и кај што се навикнати на коли од провинција Иначе 10 месеци живеам тука, не сум видел никаде соопштение за состанок на куќен совет, изгледа немет. А да ја пререгистрираш колата на СК таблици?Успут и промена на лична карта и возачка можеш да си направиш.
Не мора ЛК да менуваш. Можиш да имаш Х станови, а една адреса на ЛК. А кога го напушта станот кај што е под кирија? Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Народе, дали забележувате некаква логика во функционирањето на семафорите?Демек беа паметни, броеја коли итн, ама мене никако не ми изгледа дека има резултат од тој „памет“