Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2905496 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Пред неколку недели, одкај Нуме од Пинтија надоле по тазе асфалтираното, ме закачи типот со радар, возев некаде 70-80 , башка прикочив кога го видов, ама не ме застана. Бев сам на тоа пистата авионска а тој беше задскриен. Се препотив јебига, тоа ми дојде како гратис праштање казна. Сега сум многу попретпазлив. Во град во 4-та максимум накај 1500-1800 вртежи и ногата се симнува од гас автоматски. Што е сигурно сигурно си е.
Миле бре, ти ли си? Нели 80 на аутопут беше доволно брзо, кај леташ у град толку брзо?

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Abe on koa divee ok e, nie koa vo,ime 60 ne cine. I sva stekja shto ne e samo on.
Slicnosta so likobite ali sluckite e secena, lepena i montirana.

Отсутен Indigo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 455
не знам дали е ова дел од сообраќајот ама денес од пред зграда среде бел ден ми украле еден брисач... 150 денари чинеше и веќе беше при крај, ама сепак, зошто ?

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Живеат о време од Тито кај што сескапоцени брисачите :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Кое годиште си @Bicikle ?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Минативе 2 месеци сум начекал (или ме начекале) 6-7 радари од новите, со 20 до 40 над ограничување, не ме запреле ниеднаш... Ако стигаат казните по пошта, веројатно нема да седнам позади волан во следниве 2-3 години ;D

Тоа со 40+ ми беше најстресно, Тетово - Скопје правец, на сам влез на Скопје кај клучката. Ја фатив убаво последната блага кривина пред правецот и продолжив да ја престигнувам колоната и го забележав радарот, ама касно беше за намалување брзина... Не ме запре за чудо, а и уште не стигнала казна дома, така да ќе видиме.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Ма нервози, беш мирно. Нема да ти стигне дома чим не те запреле.

Кое годиште си @Bicikle ?

Годинките може си ги има ама у паметот троа зелен е  ;D
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Пробал некој баш со 50 да вози низ градов од почеток да крај?
Јас пробав денес и се откажав на пола пат.
Плус мислам дека температура ќе ми дигне колата.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Ќе те линчуваат ако возиш со 50, ќе ги фатиш сите семафори на црвено и најверојатно некој ќе те слупа од позади пошо не очекувал толку споро да возиш.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Безбедноста пред се.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Пробал некој баш со 50 да вози низ градов од почеток да крај?
Јас пробав денес и се откажав на пола пат.
Плус мислам дека температура ќе ми дигне колата.

Не постои некој таков освен со скутер кој не оди над 50кмч и возила во дефект. Обично се вози 60-65.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Па на партизанска со еден куп семафори и сообраќај се вози со 50, илинденска со знам може посебно до мида од кај влада.

Кај автокоманда до пластичарска е неприродно да е 50 ограничувањето. На Теодосиј Гологанов кога навечер исто не е за 50фче

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Не е проблем 60 на Патизанска, проблем е 200+ на Партизнаска. А таквите не ги казнуваат, не можеле да ги сопрат?!?!?

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Со камерите сега што мерат и те како може. Него си имаат педерски пристап џандарите во неделата наутро во 10 мереа одма пред мост Гоце Делчев. Празно никој нема и си цепаш 70/80 и оп ете го џандарчето со камера

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Мотор со 200 без таблици тешко се фаќа особено ако си мрзлив џандар и цело време мислиш на гага ќебапи од Дестан.