Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2905511 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Зна по дедо, секогаш му беа скапи беишачите, еднаш далибимаше сменето.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Копито!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен is200

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 244
Говедо...

ne e toj. ping @gOJDO mazda vozi ako ne sum greska
Made in Japan ☮

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Денес исто вака на илинденска пред влада семафорпт. И тоа од лентата за лево престигна се што почна да кочи на жолто и ја летна на црвено

После тоа типот позади него од лентата за лево ми влезе мене за право сакав искрено да не се тргам и да се изпогребеме и така со службена кола бев ќе го решев ама .... Си викам ја ли ќе терам правда со џукеливе

Отсутен Bender

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 98
  • GSM Servicer
    • Search Girls from your city for night
"шофери" кои блокираат десна лента, на уклучено помошно зелено а на левата лента за право нема автомобили и мораш да правиш прекршок. 3ца у 10 минути на релација Водњанска - Нова железничка

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
"шофери" кои блокираат десна лента, на уклучено помошно зелено а на левата лента за право нема автомобили и мораш да правиш прекршок. 3ца у 10 минути на релација Водњанска - Нова железничка
па ако го напраиш прекршокот, на исто ниво си се стаил како тие што ги критикуваш :(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Никако да се разбере функцијата на фамозното помошно зелено...

Шоферишта...

Отсутен Bender

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 98
  • GSM Servicer
    • Search Girls from your city for night
па ако го напраиш прекршокот, на исто ниво си се стаил како тие што ги критикуваш :(

полошо, он не ни прави прекршок.  :-X

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Баш така... тој е само глуп или идиот.

Отсутен lans

• Редовен
shto sijalici imash?
basic led na pasat,mislam deka se reflector. upgrade bea projector led.
VW Passat 2.0TDI 2015
Honda SH150i  2020

Отсутен lans

• Редовен
а не е ни 9 саат...
VW Passat 2.0TDI 2015
Honda SH150i  2020