Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632673 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
^ ;D ;D

Браво!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Барем добро е што знаеше која од трите педаљи е кочница.

И вие бе одма телефон, кафе, дробење ова она. Грда беше, а и мене не ми е на улица најден па ко на тендер да го нудам кај стигнам :)

ако ако.. само ти правдај се... си ја чул српската поговорка? јебо не јебо ку*цу време пролази и нема бројчаник...

и немора сега тука да се правдаш дека грда била ова она... кажи си културно, дека не ти текна да и побараш број и тоа е тоа... сите ке те сватиме а не сега тука муабети вадиш, грда била, му се брзало ово-оно   ;D ;D ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Тоа не е сапунче па да се потроши...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Тоа не е сапунче па да се потроши...

хахахааа... браво за ова....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Имајте разбирање за човекот, жена му го чита форумов...А и да не го чита, возрасен човек е, нема да се фали, поготово не овде на форумов.

Да резимираме фуфата била вруќа и кај него предизвикала реакција - ерекција, па како нужна се јавила потреба за акција. Најверјоатно размениле контакт за удесот и за судир.

Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Асфалтираат ЦЕЛА улица во должина од 600 метри.
Таа улица во должина од 600 метри се заврши по 3 недели. За 3 недели во Јапонија реконструираа цела патна инфраструктура уништена од земјотресите.
Таа улица со должина од 600 метри има 4 пара шахти кои се вдлабнати по 15 до 20 цм во асфалтот.
Таа иста улица, по денешниве врнежи е полна со вирчиња.

Па добро бе, има ли барем еден нормален во *кај-и-да-е-што-се-задолжени-за-проектот*?

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Асфалтираат ЦЕЛА улица во должина од 600 метри.
Таа улица во должина од 600 метри се заврши по 3 недели. За 3 недели во Јапонија реконструираа цела патна инфраструктура уништена од земјотресите.
Таа улица со должина од 600 метри има 4 пара шахти кои се вдлабнати по 15 до 20 цм во асфалтот.
Таа иста улица, по денешниве врнежи е полна со вирчиња.

Па добро бе, има ли барем еден нормален во *кај-и-да-е-што-се-задолжени-за-проектот*?

ako e ova vistina taa nova ulica ima 4 dupki od rodjenje ;D

inace stedat na asfalt be mesto 20cm asfalt ke stavat 10
i necij dzeb se polni :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Да да, ќе рече некој преувеличени се мерките. Кратери бре човече, кај им бил паметот.
Се утепав од пцуење прееска, едно нешто ќе се нафатат после 20 години да санираат и тоа го усрале.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Welcome to Macedonia

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Леле смрт ми е да возам кога ќе заврне, заради шофериштава наши што возат 30 и ќе закрчат сообраќај и заради феноменално изведената атмосферска канализација, поради која наместа има вирови до прагови.

Во врска со шахтите, да ве потсетам колку добро се изведени на улицата кај пивара, пола метро под земја на сред улица, среќа лесно се избегнуваат ама за тие што не знаат ако ги погодат у најмала рака искривуваат бандаж.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Колку плански се работи говори примерот со Огњан Прица. На времето беше една од најлошите улици, само со слалом можеше да се вози без да се оштети дел од предница. У тоа време Пенов решава да ја прави, завршија и после неколку месеци комплетно ја раскопаа за да мењаат атмосферска канализација.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Леле смрт ми е да возам кога ќе заврне, заради шофериштава наши што возат 30 и ќе закрчат сообраќај и заради феноменално изведената атмосферска канализација, поради која наместа има вирови до прагови.

Во врска со шахтите, да ве потсетам колку добро се изведени на улицата кај пивара, пола метро под земја на сред улица, среќа лесно се избегнуваат ама за тие што не знаат ако ги погодат у најмала рака искривуваат бандаж.

Таа улица секој ден ја возам од сабајле, ама во правец од „Дојрана“ према „Фершпед“ магацините и таа мижечки ја поминувам без да степам дупка. Ама кога ќе се деси на дождливо време да треба на врнежливо време да одам на чорба во „Дојрана“, обавезно гаѓам дупка некоја.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6130
  • 69
Оваа слика е од вчера...Пред колата 100 метри празна улица, позади неа исто така...
И ај некој нека ми објасни зошто баш пред влезна врата???
ЗОШТО?

[датотека избришана од администраторот]
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Ova ako uspee nekoj da mi go razjasni, ke go castam voda od cesma!!! I kaj mene se desava.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Земи искрши!
Па добро бе да му еб*м матер, никогаш ама НИКОГАШ не сум се паркирал пред врата па колку и да имало гужва на улицата.
Подобро ќе ја оставам 1 км подалеку од местото каде што треба да идам, ама не ми се случило да блокирам нечиј влез. Едноставно некои луѓе не заслужуваат да живеат, или па само јас толку строго ги осудувам.