Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632556 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Од такви заостанати се гине. А највише ме нетвира шт кога ќе напраат грешка уште пцујат и се праат како од Франција да се. Имам во пуна нервоза искачан на два-три пати и сум ги мучел додека не почнат да се извинуваат. А можам да замислам то би се десило Спортекс да му искочел ;D

Све што барам кога некој ќе згреши е да подигне рака и да се извини како човек, како што правам и јас.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Све што барам кога некој ќе згреши е да подигне рака и да се извини како човек, како што правам и јас.

Тоа се бара само, и памет за друг пат :)

На Ленинова со Орце Николов така ќе ме собереше таксист, ама се извини човекот, се виде дека се заборавил и тоа е тоа. Не е за оправдување, ама се случува.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
Eeeeeee така!!!

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4221
колку и да не ја сакам грција и грците,ама за убацување од споредна улица не станува збор.ме чека 500 метри сум оддалечен од него,возам по главна улица,он од споредна и не ми се убацува,иако не возев брзо,туку у граници на дозволено.и тоа неколку пати,дури се зачудив.али од таму директ идење у Охрид и одма на 50 метри пред мене ми се убаци од споредна улица и морав да намалувам брзина

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Dzabe za niv zakoni ne vazat. Ne daj boze da te zakacat i ne daj boze rasturat. Posle dokazuvaj se be ako nemas popametna rabota. Poarno pazi si. Na kraj ke ti recat PA STO NE SI VNIMAVAL BE !

Бугар, пак трескаш. Кај мене се деси на една кривина, возач на камион заспал и го собра едно тико, пи*ка го направи. Среќа газдата на беше внатре туку го оставил пред продавница и влегол да си купи цигари. Возачот на камионот после тоа цело време седеше на земја, со рацете на глава и неможеше да се соземе. Не ги гледај толку површено работиве, не е ова Африка па земи тепај луѓе, никој ништо нема да ти рече и нема да имаш грижа на совеста.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Па редно е мајкуму да се извиниш ако си предизвикал непријатна ситуација а не да овораш прозор и да се дереш на цел глас ЗНАЕШ ЛИ ТИ КОЈ ИМА ПРЕДНОСТ...сељачаана у ПМ.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Тој гест го практицирам и го поштувам. Без разлика дали се работи за грешка или кога некој ќе ме пушти да се убацам насабајле на главна улица. Увек дигам рука а ако сум порасположен и звучно сигнализирам ;D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
@Igor ne si igraj so kamioni. Dzabe e koga ke ti ja iskrsat kolata dokazuvanje i sudenje i sve i nikogas nema pari da vidis. Oni se pogolemi.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Пак лупаш глупости.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
E pa ajde ako mislis deka e se gluposti. Po samoto toa deka golem treba da otstapis be. Koi pravila gi spomnuvas tuka ????
Za kamioni ne vazi nisto.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Dzabe e koga ke ti ja iskrsat kolata dokazuvanje i sudenje i sve i nikogas nema pari da vidis. Oni se pogolemi.

Ова се глупости.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1847
Пред малку едно девојче, прво ме изнервира, после видов дека е девојче па и уплашено, па криво ми падна. Во лисиче по паркинг, се бутав во тесно паркинг место на кривинка, и кога одеднаш Оутлендер без светла (а на паркингот темно, не работе ни уличните светилки) од памет ме извади само што не се удривме, почнав да вриштам, а оно девојчето само што положило и заборавило да уклучи светла, па после сватив дека не ни знае како да ги уклучи, и покажав и ја испратив, ајде викам вака може ќе стигнеш до негде.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Ima i takvi ...

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
@kalimero жално е тоа што и дале таков звер да вози, а таа не знае магаре да јава..тоа ти е тоа..Ама нема замерка на таквите, едноставно незнаат..:)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
^ Kako be nema zamerka na takvite, pa bas tie takvite pravat probemi i nedaj boze nesreki... Ako neznae neka si sedi doma.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson