Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2899730 пати)

Присутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
па после сватив дека не ни знае како да ги уклучи, и покажав и ја испратив,

Их мажиште! То! И како беше?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
@Igor ne si igraj so kamioni. Dzabe e koga ke ti ja iskrsat kolata dokazuvanje i sudenje i sve i nikogas nema pari da vidis. Oni se pogolemi.
E pa ajde ako mislis deka e se gluposti. Po samoto toa deka golem treba da otstapis be. Koi pravila gi spomnuvas tuka ????
Za kamioni ne vazi nisto.

Татко ми со фиеста ко на Дени, само 1.6 бензинец мислам дека беше. Фаќање кривина некоја поширока ама непрегледна со поголема брзина. Кога застанати коли наеднаш на негова лента 5 или 6 а пред нив камион. Неможејки да застане влегува во другата лента(на испрекината линија). Арно ама 2 рата кола позади камионот решава во тој момент и она да го помине камионот. Излегува пред татко ми, татко ми вика искачање и слика што да видиш, дете мало со рацете на стакло, требало во него дирекно да мавне. Искачање надвор од пут дека фистата мала поминал некако, да се врати му излизгала од песокот и дирекно во гумите на камионот. Фиестата без предница.

Кога се утврди кај камионот на тој некој си саат дека стоел во место да видиш како си плати за штетата.  ;)

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
;D ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=lQ5hO6Fno-k

сагалм ли е овој бе хахахаааа.... македонска народна приказна...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Пред малку едно девојче, прво ме изнервира, после видов дека е девојче па и уплашено, па криво ми падна. Во лисиче по паркинг, се бутав во тесно паркинг место на кривинка, и кога одеднаш Оутлендер без светла (а на паркингот темно, не работе ни уличните светилки) од памет ме извади само што не се удривме, почнав да вриштам, а оно девојчето само што положило и заборавило да уклучи светла, па после сватив дека не ни знае како да ги уклучи, и покажав и ја испратив, ајде викам вака може ќе стигнеш до негде.
телефон не и зема...  ?  смотан.... треба да се подучи тоа, на кафе ово оно да и појасниш нешто... сега јас ли да те уча,м брееее.е....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен deanMKD

• Редовен
После еба*е нема каање...Кога неземал, сеа нека му ја мисли.. :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи

па не стигнал до еба*е... ;D ;D ;D  ја испратил да си оди... :o :o
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен deanMKD

• Редовен

па не стигнал до еба*е... ;D ;D ;D  ја испратил да си оди... :o :o

Муабетот ми беше, кога не и земал број тогаш, сеа нема реприза пак (или има? )   :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи

па не стигнал до еба*е... ;D ;D ;D  ја испратил да си оди... :o :o

Муабетот ми беше, кога не и земал број тогаш, сеа нема реприза пак (или има? )   :D
па ако изманијачи на паркингот у кола и да ја чека пак истата типка.. ке има шанса за реприза... локацијата и ја снимил само треба време да одвои за мањачење :) :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен deanMKD

• Редовен
Ке најде тој тогаш време...Ако треба од нешто друго ке се скрати, ама време за манијачење ке најде..хахах ::D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Пред малку едно девојче, прво ме изнервира, после видов дека е девојче па и уплашено, па криво ми падна. Во лисиче по паркинг, се бутав во тесно паркинг место на кривинка, и кога одеднаш Оутлендер без светла (а на паркингот темно, не работе ни уличните светилки) од памет ме извади само што не се удривме, почнав да вриштам, а оно девојчето само што положило и заборавило да уклучи светла, па после сватив дека не ни знае како да ги уклучи, и покажав и ја испратив, ајде викам вака може ќе стигнеш до негде.
можеби не е она толку крива, колку што е крив тој црепот нејзин од татко или идиотка од мајка. Па седнал ли со девојчето позади волан, да види дали е спремна да вози толкава кола, со кој памет стварно не знам, а и таа па глупача, осет да се немало. Страшното е што ќе напраи некоја глупост ама она е у џип, замисли да собере некој со југо или тико или спарк, ама тоа родителите да грабнеш и да ги исшамараш онака поштено.

Отсутен deanMKD

• Редовен
Во право си...Ако незнае како да вози сеуште, има такси ебаго..не сме во 19 век..

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
ДЕБИЛИ НЕПИСМЕНИ ШТО НЕЗНААТ ДА ВЛАГААТ И ИЗЛАГААТ ОД ПАРКИНГ МЕСТО СО НИКАКВИ СКАПАНИ КОЛИ. СЕ ПО СПИСАК И НАДВОР ОД ЊУМА ПЕДЕРИШТА НЕПИСМЕНИ!!!

(Извинете на јазик морав)
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
Барем добро е што знаеше која од трите педаљи е кочница.

И вие бе одма телефон, кафе, дробење ова она. Грда беше, а и мене не ми е на улица најден па ко на тендер да го нудам кај стигнам :)