Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Da mi pomognenekoj ili so sovet .zadni spirali za hyundai accent 2007 nemoze da se najdat novi.starite se mnogu oslabeni dali bi mozelo so podloskiili gumici da se krene i kolku bi bilo ok.
Јас не можам да најдам предни спирали, дајте некоја фирма кај да се бара. Во Френтекс и мега ауто партс нема.
Афтермаркет спирали од каде може да се порачаат? Сакам да ја спуштам колата
Цитат: DarthJe5us на 21 Август 2020, 15:17:25 pmАфтермаркет спирали од каде може да се порачаат? Сакам да ја спуштам колата Можеш да си нарачаш спортски спирали кај самиот импортер, и да ги платиш нијанса поскапо (јас така ги нарачав за Голфот) или да видиш во Еуроимпекс да ти донесат Вогтланд. Друго нешто кај нас, не знам, мислам дека нема.
Порачај си од Грција... Еуроимпекс ги чекав 2 месеци( лажеа на царина се, утре ќе стигнат) и за на крај да испадни дека глупаците порачале модел на спирали кои не одговараа за возило со мотор како кај мене. Тркалаhttps://www.mytoutou.gr/hr/lowering-springs/Ем оргинал, ем ефтино, професионално и брзо завршено, за 2 возила до сега.
Цитат: zeroSignal на 21 Август 2020, 19:38:21 pmЦитат: DarthJe5us на 21 Август 2020, 15:17:25 pmАфтермаркет спирали од каде може да се порачаат? Сакам да ја спуштам колата Можеш да си нарачаш спортски спирали кај самиот импортер, и да ги платиш нијанса поскапо (јас така ги нарачав за Голфот) или да видиш во Еуроимпекс да ти донесат Вогтланд. Друго нешто кај нас, не знам, мислам дека нема.H&R или Eibach во Порше да прашувам?