^^
Aј честито дискот, долго (и исправно) да те служи.
Гојдо не навреди никого директно, па ни индиректно. И јас многу пати сум рекол дека има „експерти“ на форумот. Ако некој се препознал во тоа и се навредил, тоа е друго.
На Ван веќе му стана навика во отсуство на аргументи да вреѓа лично.
Објективност на нивоу!

Зборуваш како ова да не е директно продолжување на муабетот од претходната страна, па ете јас си наоѓам мувата на капата а тоа на Гојдо демек не е директно упатено кон мене - без разлика како е кажано.
Всушност а каде тоа јас вреѓам, жити се... откога тоа „јадење бурек“ е лична навреда?
Ебаго дури и премиер’о наш иде на Јади Бурек, лично да јаде бурек, и ич не се вреѓа од јадењето бурек - ама за тебе сепак јадење бурек е навреда?

Најпосле, ваквите брецкања се забавни. Не замерам, не ми сметаат. И јас враќам, забавно е ебаго треба некако да помине сменава.
За разлика од некои други „дискутанти“, го поштуем тоа што Гојдо своите аристкратски гледишта со жар и со гордост ги брани, или па скроз избегнува муабет кога ќе дојде под тенок мраз (што е подобро отколку да дигресира со глупави офтопици). Батето има изграден став (сеедно што неговите гледишта се далеку од можностите на останатата раја) и во секој случај не ја заглупува дискусијата со ретардирани адвокатски реплики каде толкува што он мисли дека некој друг кажал, со разни дефиниции од вики и слични ретардации.
Нема дискусија без спротиставени ставови. Не гледам зошто овде чуствуваш потреба да се вмешаш со модерирање, а на зилион други места толерираш тешки глупости.