Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 369468 пати)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Ако сакаш за 7 дена да ти стигаат емигрирај од државава... Друг спас нема.
мене ми стигнаа за точно 30 дена...

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
pa neli rekoa deka imaat magacin vo evropa i stigalo za 10-tina dena sega?  ???
i jas sum vo potraga po sajt za pazarenje....

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43790
  • Il Moderatore
не бе, јас сакам они да ги пратат во рок од 7 дена, а да стигнат за 20-30 откако ќе ги пратат. Овие абер нема да ги пратат, а веќе 50-тина дена се поминати

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
pa neli rekoa deka imaat magacin vo evropa i stigalo za 10-tina dena sega?  ???
i jas sum vo potraga po sajt za pazarenje....
Да имаат нов магацин на dx.com во Европа.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
Си го пробал ???
имам 105 денари на картичка.. се мислам дали да порачам нешто колку да пробам или да уплатам уште па да порачам нешто од 2-3 долари...

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10975
  • 430i
http://shop.brando.com/

Од тука 2 пати имам нарачано, еднаш стигна за 7 еднаш за 10 дена.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Уште еден доказ за лошото работење на дилекстрим. Им дадов уште една шанса, да ги сменат нарачаните ставки со новоизбрани, па да видам, ако ги нема и тие, идеме на враќање на парите.:

Цитат: DX
Dear Simo

Sorry for the delay.

After checking, all of your wanted items are out of stock now, would you like to change them into another items or cancel it and get the refunds? pls let us know your advice, thanks.

Best wishes,
Sherry

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
Абе они имаат дневно можда 1000 нарачки... И сега ако утнат 1 не е страшно. Ти кажаа дека немале на лагер и фино лепо ке си ги повлечеш парите...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Наколче, а бе ти портпарол да не си им?! 2 месеци ќутат, дури кога им пишав кажаа. Сами ќе си ќутеа, а ја ќе се опростев од моите 35$. Тапа се. Дури ни за балканци кои се навикнати на вакви работи, не се ОК.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3465
Kажете некоја он-лајн продавница за точаци, што продаваат делови и цели точаци. Вчера гледав низ град и заклучив дека цените на точаците се оган. Па да видам нешто на интернет дали ќе има некоја добра понуда.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Другар ми нарачува фудбалски дресови, досега 15-20 има нарачано му стигаат нормално за 10-15 дена.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 673
Другар ми нарачува фудбалски дресови, досега 15-20 има нарачано му стигаат нормално за 10-15 дена.

Од каде нарачува???Дај линк???

Отсутен Bauer

• Редовен

Од каде нарачува???Дај линк???

Го немам прашано искрено, ама ни има нарачано на цела група по ефтина цена дрсчиња прва класа, се опремивме. Тип топ џоа оригинал

Отсутен Bauer

• Редовен
Ако си од Скопје кажи не е проблем