Eve vaka ispadna celata situacija,
Jas sakav da kupam Mazda 3, i vo megjuvreme moj dobar prijatel sto se zanivama so Transport, na vrakanje od Germanija go donel Mercedesot za negov brat, znaci ostanal 2-3 poveke vo Belrin za da najde dobar maercedes za brat mu,
Ja donel vo Makedonija no na brat mu ispadnale nekoi hitni i neodlozni troskovi i ne bese vo moznost da ja kupi, pa prijatelot znajeki deka jas baram kola mi ja pokaza na mene prvin pred da ja pusti vo oglas, i posle toa zavrsivme sve sto treba, iako mi e mnogu dobar prijatel, jas insistirav da ja proverime kolata vo MAS, i tamu bevme vooduseveni i iznenadeni od zacuvanosta na kolata, znaci uvezena, plateni site davacki, napraven kompleten servis pred da izleze od Germanija, novi gumi Michelin, na mene mi ostanuva samo da ja registriram, ja plativ 5450ev, Mercedes C200, 2001god, 117ks, Classic
Inaku da napomenam deka mazdava
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1133989-Mazda-3--1-6-Dizel-110-ks-Full--05-Itno ja pregledavme vo Zoom-zoom, najdoa greska so palenje, grejac eden izgoren, greska vo alternator, i reparirana turbina pred mesec dena, grebanici, meglaenka skrsena, predni diskovi za menjanje pod HITNO, plocki komplet, i gumi za menjanje pod hitno, i avtimatski se otkazav od toa,
Go zemav Mercedesot i mislam deka ne zgresiv.
Pozz do site, i blagodaram na site za sovetite