Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Чусто инфо? Колку време не бил пипнат моторот?
Неам појма. Година дена сигурно, можеби и повеќе.
Абе Симчо ме исече сега, само што сакав да пишам дека и кај мене беше иста ситуацијата, дури можда и бетер. Ја го средив само со влажни марамици и крпи.
Цитат: Cuore Sportivo на 28 Август 2017, 16:35:41 pmАбе Симчо ме исече сега, само што сакав да пишам дека и кај мене беше иста ситуацијата, дури можда и бетер. Ја го средив само со влажни марамици и крпи.Алфа дизел, Алфа ли е?
Алфа дизел, Алфа ли е?
Цитат: Simo - Carrier159 на 28 Август 2017, 16:57:32 pmЦитат: Cuore Sportivo на 28 Август 2017, 16:35:41 pmАбе Симчо ме исече сега, само што сакав да пишам дека и кај мене беше иста ситуацијата, дури можда и бетер. Ја го средив само со влажни марамици и крпи.Алфа дизел, Алфа ли е? Alfa GM alfa li e
Цитат: TRPEE на 28 Август 2017, 17:57:06 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 28 Август 2017, 16:57:32 pmЦитат: Cuore Sportivo на 28 Август 2017, 16:35:41 pmАбе Симчо ме исече сега, само што сакав да пишам дека и кај мене беше иста ситуацијата, дури можда и бетер. Ја го средив само со влажни марамици и крпи.Алфа дизел, Алфа ли е? Alfa GM alfa li e Ако "пукаш" накај мене - промашуеш, твојата има повеќе исти делови со опељ од мојата