Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас не мислам дека може фабрички да е така.Не ми се случило да начекам таква кола. Јас би гледал подетално што е позади вратите, а и секако ако си заинтересиран за колата, пушти проверка на CarVertical.
Цитат: MartinAlfista на 30 Март 2026, 23:11:36 pmЈас не мислам дека може фабрички да е така.Не ми се случило да начекам таква кола. Јас би гледал подетално што е позади вратите, а и секако ако си заинтересиран за колата, пушти проверка на CarVertical.Проверив, има вратена километража за некои 30 000. Друго удеси не пишува.
Ова е прв пат на алфа да врати некој километража, обично додаваат, за да не изглеа дека по сервиси киснела Што се мучеле за 30к да ја враќаат, веројатно да ги погодат 180.000 златни километри...
Цитат: milko на 30 Март 2026, 23:51:22 pmЦитат: MartinAlfista на 30 Март 2026, 23:11:36 pmЈас не мислам дека може фабрички да е така.Не ми се случило да начекам таква кола. Јас би гледал подетално што е позади вратите, а и секако ако си заинтересиран за колата, пушти проверка на CarVertical.Проверив, има вратена километража за некои 30 000. Друго удеси не пишува.Кога е последниот запис, стави го тука извештајот да видиме. Кој е твојот впечаток? Имаш ли купувано досега половно возило?Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 31 Март 2026, 00:47:53 amЦитат: milko на 30 Март 2026, 23:51:22 pmЦитат: MartinAlfista на 30 Март 2026, 23:11:36 pmЈас не мислам дека може фабрички да е така.Не ми се случило да начекам таква кола. Јас би гледал подетално што е позади вратите, а и секако ако си заинтересиран за колата, пушти проверка на CarVertical.Проверив, има вратена километража за некои 30 000. Друго удеси не пишува.Кога е последниот запис, стави го тука извештајот да видиме. Кој е твојот впечаток? Имаш ли купувано досега половно возило?Sent from my SM-S938B using Tapatalk02.2024Еве го извештајот.Инаку имам ама од роднина. Од плац не. | V
Цитат: milko на 31 Март 2026, 00:53:31 amЦитат: Ordevski на 31 Март 2026, 00:47:53 amЦитат: milko на 30 Март 2026, 23:51:22 pmЦитат: MartinAlfista на 30 Март 2026, 23:11:36 pmЈас не мислам дека може фабрички да е така.Не ми се случило да начекам таква кола. Јас би гледал подетално што е позади вратите, а и секако ако си заинтересиран за колата, пушти проверка на CarVertical.Проверив, има вратена километража за некои 30 000. Друго удеси не пишува.Кога е последниот запис, стави го тука извештајот да видиме. Кој е твојот впечаток? Имаш ли купувано досега половно возило?Sent from my SM-S938B using Tapatalk02.2024Еве го извештајот.Инаку имам ама од роднина. Од плац не. | VГледам дека е од Италија, единствен запис на километри е тој од 215ккм, нема ништо измеѓу. И италијаните се сомнителни лица. Дали случајно имаш слика од колата со италијански таблици, да ја провериме на тарга? Што мислиш ти за колата од лично искуство? Нешто сомнително или во ред ти делува?Сподели и линк да ја видиме колата.
Според просекот со кој се возела (околу 20.000 годишно), ќе имала сега 230.000+, што е од прилика потстрижување од 50.000 километри.Друга 2.0 дизел не најдов освен онаа од МТ Ауто, а за тој плац ништо добро никад немам чуено.
Цитат: Ordevski на 31 Март 2026, 01:10:01 amЦитат: milko на 31 Март 2026, 00:53:31 amЦитат: Ordevski на 31 Март 2026, 00:47:53 amЦитат: milko на 30 Март 2026, 23:51:22 pmЦитат: MartinAlfista на 30 Март 2026, 23:11:36 pmЈас не мислам дека може фабрички да е така.Не ми се случило да начекам таква кола. Јас би гледал подетално што е позади вратите, а и секако ако си заинтересиран за колата, пушти проверка на CarVertical.Проверив, има вратена километража за некои 30 000. Друго удеси не пишува.Кога е последниот запис, стави го тука извештајот да видиме. Кој е твојот впечаток? Имаш ли купувано досега половно возило?Sent from my SM-S938B using Tapatalk02.2024Еве го извештајот.Инаку имам ама од роднина. Од плац не. | VГледам дека е од Италија, единствен запис на километри е тој од 215ккм, нема ништо измеѓу. И италијаните се сомнителни лица. Дали случајно имаш слика од колата со италијански таблици, да ја провериме на тарга? Што мислиш ти за колата од лично искуство? Нешто сомнително или во ред ти делува?Сподели и линк да ја видиме колата.https://reklama5.mk/AdDetails?ad=5607203Еве ја колата. Освен тоа што го пишав со стаклата што ги приметив друго не делуваше ништо сомнително. Шалтаблата кај сувозачот бешо малце пукната ама колку што имам слушнато тоа е мана кај сите Џулиети, истото и другар во неговата го има. Другото мотор, ентериер, каросерија беше во добра состојба , не делуваше дека нешто има сомнително. Е сега проблемот со кола од плац е што без таблици не можеш да ја пробаш, башка на прометно место е плацот. Мада му спомнав ако ја купувам да ја свртиме во близина негде, сепак не можеш да купиш кола само на лепе очи без да ја повозиш, тоа е најбитно. Он гарантира све демек ама и тоа колку е верно