Автор Тема: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...  (Прочитано 920981 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Одг: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...
« Одговори #2925 на: 25 Април 2014, 08:38:52 am »
Несомнено за месец дена ќе ти се познаваат стомачни. Затоа се прават стомачни, за да го намалиш стомакот.

[/sarcasm]

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #2926 на: 25 Април 2014, 10:43:51 am »
1.Препорачајте некој добар протеин што го има кај нас и цена по можност за истиот.

2. Начин на конзумирање.

1. Јајца. Гускини, шаткини, паткини (и кокошкини) Коледеее! :D Цена зависно дали „супер софија“ или „софија“. „дора“ и „ема“ се ситни.
2. Со сланина, со кашкавал, со сирење... со патлиџан салата....

Bon Appétit!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #2927 на: 25 Април 2014, 11:11:58 am »
Несомнено за месец дена ќе ти се познаваат стомачни. Затоа се прават стомачни, за да го намалиш стомакот.

[/sarcasm]

Нема Кире некој стомак за намалување, слабичок си е. Него баш му требаат стомачни за да ги истакне.

Кире прави ги овие:

А кога ќе ти станат лесни премини на овие подоле:

Можеш да си симнеш и Ab-Ripper од P90X, да си ги мењаш.

Вежбање на секои 2-3 дена, никако секој ден!

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123
« Одговори #2928 на: 25 Април 2014, 11:18:12 am »
Фала Фиц :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2929 на: 25 Април 2014, 11:20:08 am »

[/sarcasm]

Нема Кире некој стомак за намалување, слабичок си е. Него баш му требаат стомачни за да ги истакне.
Мислев буцко е!!! :) :) :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #2930 на: 25 Април 2014, 11:26:27 am »
Moive stomacni ko student na ETF se, bel den nemaat videno :D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #2931 на: 25 Април 2014, 11:42:49 am »
Ти да припазиш што јадеш одма ќе ти се појават.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #2932 на: 25 Април 2014, 11:44:05 am »
Припазувањето почна, отидоа више 2ипол мрсни килца. Ќе видиме до кај ќе терам. :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #2933 на: 26 Април 2014, 04:03:54 am »
fic site stomacni ili salo L3 moze ?

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #2934 на: 26 Април 2014, 09:27:52 am »
Добри  јамки има дечково.

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1285
« Одговори #2935 на: 26 Април 2014, 13:28:39 pm »
"Веј" и гејнер се дијаметрално спротивни работи. Наменети за сосема различни луѓе. Јас неможам ни да погледнам гејнер, ниту би му напоменал на некого да го консумира.
Јас гејнер би препорачал само на тие што се ептен слаби и имаат тешкотии со качување на килажа. Познавам неколку што успеале колку толку да заличат на луѓе со тоа.
на пример ко за мене :D Иначе јас одамна се мислам да земам гејнер ама ме плашат муабети ко на Дени, дали има некој квалитетен гејнер кој би ми донел маса но некогаш ако прекинам со тренинг да не се издишам ко топка дупната наеднаш? памтам читав на некој форум имало некој многу квалитетен гејнер(не сум сигурен дали се третираше ко гејнер) кој бил на природна база од некоја си сурутка така нешто беше, некое растение и истава хемија била прва што добило некоја награда, нобелова или незнам каква, знае некој за ова?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2936 на: 26 Април 2014, 14:01:23 pm »
Сите гејенри се природни, и веј исто. Од млеко се прават. А ако си алергичен на млеко има и од јајце или од друго нешто само се поскапи. Поентата на гејенр е иста со чоколадо на пример или со баклава. Мавни 3 баклави и ете ти гејнер. Или тањир шпагети со сос.

Нема да се издишеш. Тоа дишење се случува кај извесни хемиски сусптанци кои се вештачки хормони (КОИ НЕМААТ ВЕЗЕ НИ СО ГЕЈНЕР НИ СО БУТУР НИ СО ВЕЈ) туку се апчиња. Додаваат вишок хормони во телото и природната продукција се намалува, а кога ќе прекинеш наеднаш има недостаток и се губат килограмите (се дишеш). Тоа не ти е битно. Затоа што гејнер и веј е храна. Тоа е обична храна, само мелена и сушена. Како млеко во прав. Ако треба ќе дообјаснам детално.

Поентата ми е да не се меша гејнер/веј/амино/креатин со анаболици орални или инјектабилни. А многу чест случај е оваа „забуна“ кај просечниот човек. „Тие хормоните ги пиеше и се надува толкав стана“. А „тие хормоните“ да ти биле гејнер купен од продавница...

Јас секогаш би одел на бутање храна и веј, наместо гејнер. Мене така ми е логично. Знам дека има луѓе на кои не им е. Не јадат едноставно. Јас што и да ставиш пред мене ќе сомелам за 10 минути, па и од масата може да гризнам. Ама се трудам да не го правам тоа од дебели причини.

Пробај, нема што да загубиш освен некое евро.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #2937 на: 26 Април 2014, 14:17:03 pm »
Дали за Р90Х и(или) за Т25 се потребни помагала од типот на тегчиња, вратило, екпендери и што ти ја знам?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
« Одговори #2938 на: 26 Април 2014, 14:22:42 pm »
За P90X тегови се обавезни (освен за интервалните вежби и кардио+ рутините), без вратило може да се помине, ама добро би било ако вежбаш со двете.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #2939 на: 26 Април 2014, 14:24:42 pm »
Златен ланец и земунски акцент вежбање ќе ти требаа после 2 месеци сигурно.