Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cuore Sportivo на 16 Февруари 2012, 14:43:45 pm^Дупло постирање. А тоа ли им значи дупло постирање - е брат баш си педер што не си ми кажал до сега
^Дупло постирање.
Јас мислам помина тоа ладното? Пред недела дена во мраз ми беше колата од сабајле, ама еве веќе денес-вчера попушта. Ќе мора да набавам некое за одмрзнување, да се најде. Каде има околу центаров некое вакво? И пошто е? (асално)
Glazer оноа за во прскалка ставање, такво имам ставено во кола. Може да се користи за одмрзнување!? Да си го ставам во Ајакс истото?
Jas taka pravam , ke pustam prskalkite i gotovo,a marjanot ti vika da si go stavis u prskalka, verojatno za da ne kines brisaci
Цитат: Deni на 16 Февруари 2012, 14:22:44 pmЈас мислам помина тоа ладното? Пред недела дена во мраз ми беше колата од сабајле, ама еве веќе денес-вчера попушта. Ќе мора да набавам некое за одмрзнување, да се најде. Каде има околу центаров некое вакво? И пошто е? (асално)Земи си Глазер 3 литра 150 денари и најди дома празно шише со пумпица (Ајакс, Спин..) и ќе имаш за 3 зими материјал.
Цитат: Cuore Sportivo на 16 Февруари 2012, 14:52:08 pmЦитат: zippo на 16 Февруари 2012, 14:50:16 pmЦитат: Cuore Sportivo на 16 Февруари 2012, 14:43:45 pm^Дупло постирање. А тоа ли им значи дупло постирање - е брат баш си педер што не си ми кажал до сега Ради тебе тема отворија. http://forum.carclub.mk/index.php/topic,3383.0.htmlСамо второто го признавам, а за да не го прекршам правилото бр.4 (оф-топик приватни муабети) - еве едно прашање до тебе на темава - Колкава е веројатноста да тргнеш веднаш, доколку предходно се решиш Алфата да ја загрееш во лер ?
Цитат: zippo на 16 Февруари 2012, 14:50:16 pmЦитат: Cuore Sportivo на 16 Февруари 2012, 14:43:45 pm^Дупло постирање. А тоа ли им значи дупло постирање - е брат баш си педер што не си ми кажал до сега Ради тебе тема отворија. http://forum.carclub.mk/index.php/topic,3383.0.html
Зачистив.