Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sase_91 на 17 Септември 2025, 14:45:38 pmЦитат: balanar на 17 Септември 2025, 14:36:08 pmСликата од Тасос ти е неуспешен обид за криење на името на бич-барот или како?Ако не - каков епик фејл од иПхоне.Бришење на особа во Лајтрум, не е ова Андроид па сам да прави грешки, мора да ги предизвикам јас.Бришење на особа на Самсунг/Андроид е лесно ко 2+2 и нема вакви шлаканици како во Лајтрум И џипот го нема:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: balanar на 17 Септември 2025, 14:36:08 pmСликата од Тасос ти е неуспешен обид за криење на името на бич-барот или како?Ако не - каков епик фејл од иПхоне.Бришење на особа во Лајтрум, не е ова Андроид па сам да прави грешки, мора да ги предизвикам јас.
Сликата од Тасос ти е неуспешен обид за криење на името на бич-барот или како?Ако не - каков епик фејл од иПхоне.
Цитат: balanar на 17 Септември 2025, 15:10:13 pmЦитат: Sase_91 на 17 Септември 2025, 14:45:38 pmЦитат: balanar на 17 Септември 2025, 14:36:08 pmСликата од Тасос ти е неуспешен обид за криење на името на бич-барот или како?Ако не - каков епик фејл од иПхоне.Бришење на особа во Лајтрум, не е ова Андроид па сам да прави грешки, мора да ги предизвикам јас.Бришење на особа на Самсунг/Андроид е лесно ко 2+2 и нема вакви шлаканици како во Лајтрум И џипот го нема:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Што разбираме ние со андроид, ајфон д Бест, Нокиа 3310, па после се останато Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Тоа што девојка ти користи Лајтрум за такви работи повеќе кажува за нејзиното знаење/незнаење што да користи, отколку за Андроид.П.С Не сум опседнат, ај немојте одма да рипате со квалификации ваков - таков. Само затоа што посочив подобра опција за тие потреби од умрениот Лајтрум.
Незнам дали има некој на кој не му се допаѓа Х5, за разлика од Х4 и Х6.
Цитат: n1kola на 17 Септември 2025, 13:27:48 pmИскрена изјава од човек што вози Х5, кој е сигурно два пати подобар од другите СУВ- ови, а за кои велат дека исто возеле како кола и не се осеќало разлика при динамично возење Само Порше СУВ вози многу подобро од другите СУВ-ови и многу слично на кола,но и кај нив си ги има СУВ не избежните моменти.
Искрена изјава од човек што вози Х5, кој е сигурно два пати подобар од другите СУВ- ови, а за кои велат дека исто возеле како кола и не се осеќало разлика при динамично возење