Se uste cekam odgovor od Dog Security,i kolku ke kosta vgraduvanje znaci na dva seta H1 i H7 6000k.Ne slucajno go postavuvam ova prasanje so lazacite za komjuterot,bidejki imam eden prijatel koj stavi xenon kao japonski na isto taka TOYOTA corola 1.4 benzinec i za dvata seta plati 360 evra vo Kavadarci LUMENUX 9005 i LUMENUX 9006 slim balasti so digitalni kontroleri 6000k,so dve godini garancija,a covekot veli deka balastite dosega pet pati pregoruvaat,sijalicite ne,samo balastite,kao najkvalitetni i najskapi na pazarot bile,ama kvalitet katastrofa,jas na mojata imam Hi 6000k kineski od 2009 godina,dosega nemaat receno ni offfffff,edinstveno im e maaana sto potesko zagrevaat odkako ke se vklucat,znaci ovaj so LUMENUX ili pogresni ima staveno vo TOYOTATA ili tolku se kvalitetni,ama za tolku pari plateno i da nemas postojano svetla,moze nekoj da go naebe.........zatoa sakam da dobijam odgovor od Dog Security za TOYOTA Corola 1.4 D4-D 2007,kompleti so 6000k kolku ke cinat,i dali ima nekakva garancija za balastite ili sijalicite