Јас не знам по какви автоперални одите и какви се четките таму,ниту па знаете какви се четките каде јас одам.Но по мои стандард се одлични,дури и пренежни, со гумени рабови за да не се оштети бојата,редовно ги менуваат, четката во МК што ја имам е полоша од таа тука.И штом еден тип со БМВ М5 ново,неколку месеци старо ја користеше четката и после бришење ставаше што ти ја знам што не на бојата а и имам видено возила поскапи од 80-90к е,тогаш слободно можам јас да ја користам на моето возило. Единствено како завршувам со пењата,останува малку време ја чистам четката со вапот и тоа е тоа.На крај крајева,не возам возило од неколку милиони па да отворам толкава дискусија за четка 🤣.
Јас со таа четка не би ја поминувал колата.
Не користи перални каде се перат ЛКВ и земјоделски машини.Дојди кај мене на по една ( читај 5-6 ж'ти) па че одиме да ги видиме четките 😁.
Ако може класниот да ја зачисти малк темава 😁 и да се префрли дискусијата за четката во некоја нова тема .Стандард на четка за перење возило,дозволена дебелина на влакна,нежност на влакна и слично 😁 .