Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 08 Август 2026, 08:53:03 amЦитат: MarceCvarce на 07 Август 2026, 22:45:59 pmNe e samo troshenjeto gorivo, da stoish vo mesto 2h trgni zastani po 50cm i te kako e podobro da si vo Elektricno vozilo.Најбитно е да си во аутоматик. Се друго е мање више. Ех сеа, најбитно е да иде, да не троши, да брчи и да не се расипува. Без аутоматици живеевме 80 години од Форд модел Т па наваму.
Цитат: MarceCvarce на 07 Август 2026, 22:45:59 pmNe e samo troshenjeto gorivo, da stoish vo mesto 2h trgni zastani po 50cm i te kako e podobro da si vo Elektricno vozilo.Најбитно е да си во аутоматик. Се друго е мање више.
Ne e samo troshenjeto gorivo, da stoish vo mesto 2h trgni zastani po 50cm i te kako e podobro da si vo Elektricno vozilo.
Ако може за мене без ова. Не му верувам на ова па што сака да биде, он да се лупне па ја да плаќам штета... заеби.
Цитат: Tischläufer на 10 Август 2026, 22:03:17 pmАко може за мене без ова. Не му верувам на ова па што сака да биде, он да се лупне па ја да плаќам штета... заеби.Попрво ти ќе се лупнеш и ќе плаќаш штета, од овој дигиталецов.. Како ме има спасено на 2-3 пати со тоа Т-РОЦ-от со автоматското кочење на „преблиски“ објекти..