Автор Тема: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V - Busso Project  (Прочитано 15383 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44937
  • Il Moderatore
Одг: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V - Busso Project
« Одговори #150 на: 05 Април 2026, 21:14:51 pm »
Фала ви за убавите зборови, ама не е баш така :)
Некогаш може да се направи некој превид и да се напраи голема беља, која би имала последици, за кои би требало да се превземе одговорност. Не би превземал таква одговорност за други возила. Недај боже да напраиш некоја грешка со скапи последици, или уште бетер, да загрозиш нечија безбедност. Не си играм такви играчки.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3399
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #151 на: 05 Април 2026, 22:35:35 pm »
Тоа е едниот начин да се искажат работите а другиот е дека си направил анализа и си најасно дека на сметка на деталите во работата економски неможе да се оправда вложено време за добиената компензација па решаваш да не се занимаваш со тоа. ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #152 на: 06 Април 2026, 00:58:28 am »
Никаква анализа не сум правел за моето хоби. Немам ниту доволно знаење, ниту желба да менувам позив во животот. Лесно е да бидеш малку повнимателен и подетален во работата ако времето не те притиска и може да ја завршиш утре или следниот викенд. Ако треба да заработуваш - треба да бидеш спремен со знаење (и алат), ефикасен и детален. Ја од овие три - сум само детален, да не се лажеме, далеку сум од „профи“ :)
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3851
  • Боинг 747
« Одговори #153 на: 06 Април 2026, 09:55:16 am »
Никаква анализа не сум правел за моето хоби. Немам ниту доволно знаење, ниту желба да менувам позив во животот. Лесно е да бидеш малку повнимателен и подетален во работата ако времето не те притиска и може да ја завршиш утре или следниот викенд. Ако треба да заработуваш - треба да бидеш спремен со знаење (и алат), ефикасен и детален. Ја од овие три - сум само детален, да не се лажеме, далеку сум од „профи“ :)
Поптуно си во право работата не притиска секогаш и недоволното време си го прави своето и за жал понекогаш и ја потиска желбата да завршиш се. А денес е барем полесно барем има доволно информации по форуми за разлика од порано што морамо прва и сам да се помачиш делот да биде променет.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7235
« Одговори #154 на: 06 Април 2026, 15:43:36 pm »
Шо стори Симо...сеа стариот газда ќе те бара да си ја откупи 166, секако за повеќе :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #155 на: 10 Април 2026, 17:56:13 pm »
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!