Лорде истото го размислувам да сум во купување на кола би избрал џили.Од сите кинези џилито најмногу ми се допаѓа не ги знам додуше другите какви се и што се моделите али џилито ми остави добар впечаток поготово внатре како е изработено не знам дали го имаш пробано или пак како совозавач за шкода е спејшател труст ме во со сите сегменти од седишта волан удобност снага на мотор и етц единствено нешто околу звучници ми беше слабо или пак јас не слушам хах. За шкода е премиум во сите сегменти.
Во кои сегменти е СПЕЈшатл премиум елаборирај
Првото што го забележувам кај возилото се седиштата бидејки според мене е и клучно за потенцијално купување на автомобил,највеќе време ке се помине на седиштето.
-Самиот естетски изглед на џилито за било кој бренд па дури и на највисокота опрема што ја нуди Шкода неможе да парира на Џилито ,првин естескиот изглед,квалитетот на седиштата,материјалите доработени и изработени навистина одлично удобност да не збориме или самиот look inside на колата прави друго чуство многу побогато разноврсно и интересно додека кај шкода некако ми е многу сиромашно мислам дека кинезите со овој модел направија сериозен исчекор во се од мотор снагата, изгледот, практичност нови се и останува да видиме како ке се покажат со квалитетот Мене лично ми се допаѓа другар ми го купи и се возев со него мене ми е во се од-ли-чно спакувано возило единствено мислам дека цената е до 22,23 е реална.Добро се снаоѓа во гужва практичен за паркирање удобна вожња на подолг пат од негово исксутво до грција (не се возев се надевам 11 ке одиме за Белград па ке напишам и моја импресија).
Одлично скоцкано возило ја мислам за таа пара тоа да се добие во ниту еден друг модел тоа нема, ни каптур,шкоди сите модели,поло,витара,јарис крос ке го ставам и етц . Нема конкуренција мене ми се допаѓа прошетај нозе до Џевахир до кај Сале направи круг чисто онака мачета на врат не ти ставил никој да го купиш ама ке видиш разлика од шкода до џили во се од вожња,удобност, естетски Look и етц.