Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
одлуката падна kia xceed веќе направив и некој километар па времето ќе кажи дали сме направиле правилен избор 😁поздрав до сите
Цитат: Triple xXx на 09 Април 2026, 10:57:46 amЦитат: Diesel на 09 Април 2026, 10:37:38 amЦитат: Triple xXx на 08 Април 2026, 22:44:00 pmодлуката падна kia xceed веќе направив и некој километар па времето ќе кажи дали сме направиле правилен избор 😁поздрав до сите Кој те излажа КиЈа да купиш, кој те заеба? Кај ја најде баш неа?Сам ако не се лизниш никој др нема дс ти биди крив Одлуката падна врз основа на тоа дека се добро распространети со сервиси и 7 години гаранција и слдодека пак размислвав за кинеско но сервис само скопје и белград од цел балкан додека киа нуди сервис во секоја европска земја и помош на пат 7 год низ цела европа па останува да возиме и да видиме како ќе се покажи Ауууу, гаранција гледаше колку има? Е па, Шкода ако купеше, немаше да ти треба гаранција. Кој ти е крив…Честитки, секако, да ѝ се изнавозиш, па пак нова да си купиш. Цитат: vlatko.klp на 09 Април 2026, 11:54:15 amЗошто без потреба се тера глуп муабет киа ау кој те заеба? Разбирам еднаш, два пати ама у реду е, доста е со саркастични муабети. @Triple xXx со здравје да си ја возиш киата и пушти слики. Поздрав! Еве и Шкода ја спомнав, не ја пропуштив. Дрвени адвокати а бе…
Цитат: Diesel на 09 Април 2026, 10:37:38 amЦитат: Triple xXx на 08 Април 2026, 22:44:00 pmодлуката падна kia xceed веќе направив и некој километар па времето ќе кажи дали сме направиле правилен избор 😁поздрав до сите Кој те излажа КиЈа да купиш, кој те заеба? Кај ја најде баш неа?Сам ако не се лизниш никој др нема дс ти биди крив Одлуката падна врз основа на тоа дека се добро распространети со сервиси и 7 години гаранција и слдодека пак размислвав за кинеско но сервис само скопје и белград од цел балкан додека киа нуди сервис во секоја европска земја и помош на пат 7 год низ цела европа па останува да возиме и да видиме како ќе се покажи
Цитат: Triple xXx на 08 Април 2026, 22:44:00 pmодлуката падна kia xceed веќе направив и некој километар па времето ќе кажи дали сме направиле правилен избор 😁поздрав до сите Кој те излажа КиЈа да купиш, кој те заеба? Кај ја најде баш неа?
Зошто без потреба се тера глуп муабет киа ау кој те заеба? Разбирам еднаш, два пати ама у реду е, доста е со саркастични муабети. @Triple xXx со здравје да си ја возиш киата и пушти слики.
Спортски поздрав, и не се напињајте copy and paste image upload
Убав е xceed. 2021 кога го пробував се сеќавам имаше нешто како хидраулични амортизери за помека вожња. Се надевам го зема во жолта или плава боја според мене тие најдобро му стоеа.