Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 755579 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
Врска немате, ОТ сте и тоа дебело 8)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Под гаранција, немаше ни 4 месеца.

Се дешава, мене лично Ланцерот ми прави кејф.

Да?

Првен беше доста против него... Што се смени ?

Врска немате, ОТ сте и тоа дебело 8)

Доста бе па ти, да не сакаш да станиш модератор, па се лижиш сега?
;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Нема везе, сигурно нешто контра сум ти идел ;D

Ја сите коли ги поштувам.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Тие беа неколку модели фалични пратени. Затоа беа ептен евтини.
Така да со среќа со таа кола....
Koga se prodavase taa serija?

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
Кога газдата на Куоре пазареше.
;D ;D ;D

Па крај на летото мислам. Ако ти текнува имаше една реклама, лансер бел, со 17ки бандажи и со рели арт лепенки.
Тие беа, 20 комада. Еден ете знам кај завршил, а другите незнам кај се.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Se sekavam, bas togas bev na redoven servis i gi dzirnav tie sto bea na ponuda.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
За Голфо ми бараја 850 еври во Porsche за масло, сите филтри, каиши со ролери ( затегачи ), водна пумпа и задни плочки.

Си завршив работа за 280 еври сосе работна рака.
52.500 denari?  mu kaza deka ne se normalni?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Им рекол да не бидат педери и да му дадат малку од тоа од што толку јако откачиле.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
abe site se isti, ke kupis narodnjak demek imal evtini delovi (ili opel) ke pojdis vo servis i ke ti kazat suma od koja ke ti se svrti vo glavata. i posle normalno, ke kupis zamenski delovi koi se 3x poevtini. kako zamisluvaat deka makedonec so 300 evra plata, koj specalil 4000 evra i si kupil leon tdi, moze da si dozvoli redoven golem servis vo iznos od 850 evra. servisot e pickin dim, 2-3 lagercinja (so realna vrednost 5evra), kais, i vodna pumpa. Kolku pari ke pobaraat za nekakov kvar, nesto da popravat???

edit:
zatoa um vo glava, se zema kola koja ima lanec namesto kais (SX4, I30 i drugi) bar ke zastedis nekolku stotini evra na servis.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
Lancer - Ланец.

Отсутен Driver

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
abe site se isti, ke kupis narodnjak demek imal evtini delovi (ili opel) ke pojdis vo servis i ke ti kazat suma od koja ke ti se svrti vo glavata. i posle normalno, ke kupis zamenski delovi koi se 3x poevtini. kako zamisluvaat deka makedonec so 300 evra plata, koj specalil 4000 evra i si kupil leon tdi, moze da si dozvoli redoven golem servis vo iznos od 850 evra. servisot e pickin dim, 2-3 lagercinja (so realna vrednost 5evra), kais, i vodna pumpa. Kolku pari ke pobaraat za nekakov kvar, nesto da popravat???

edit:
zatoa um vo glava, se zema kola koja ima lanec namesto kais (SX4, I30 i drugi) bar ke zastedis nekolku stotini evra na servis.

Се зема кола што можеш да ја одржуваш, полниш со гориво и да ти биде по кеф. Досега незнам некој кој што одел да купува кола и да бара исклучиво со ланец. П.С. ако не ја спомеш I30 не те бива :D
« Последно менување: 10 Март 2012, 19:48:08 pm Driver »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Вчера се видов со другарче што вози I30. Генерално е презадоволен од возилото, иако не е многу возено, има околу 50-тина илјади до сеа со него. Мада, се смеев на глас кога ми кажуваше дека кога барал брисачи во Хјундаи (Hyundai Motor Macedonia) му побарале 100 еура за пар предни брисачи. После барање низ Скопјево, ги нашол и ги купил во Порше Скопје за 2000 денари - одговарале тачно со не знам кој модел на Пасат.

Кога му се олабавил возачкиот сунцобран (или како и да се вика), прво му рекле дека спаѓа под гаранција, и го нарачале за да му го сменат. Кога стигнал делот, отишол во сервис и ја добил следнава приказна: „Ама господине, наша грешка, ова не е под гаранција. 12.000 денари е.“

Им рекол „Фала, пријатно.“ и си отишол.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Како бе не е под гаранција?! Па што е под гаранција на колата?!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
Ќе ќари на ребраст де ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Е ајде де.. Прво му рекле под гаранција, па после тоа му рекле „после толку и толку време, некои делови веќе не се под гаранција“ (а се утепаа од рекламирање на 5 годишната гаранција), и ладно му побарале 200 еврони.

И цепки ми е брисачи за Passat да се поефтини од брисачи за I30.