Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 754676 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
pa jas toa odamna go velam, garancija vazi samo za prijateli. drugite treba da se spremni na golemi incidenti, odis ko seljaciste spremen da se deris i tepas. DVANAESET ILJADI DENARII!!!!  toa treba da bide prvata reakcija na musterijata.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Opel започна со акцијa за расчистување на лагерот.

Opel на сите свои идни клиенти им даде можност да постигнат големи заштеди и да го откријат месецот на најповолната цена. Акцијата е фантастична можност за секој да си дозволи вистинско задоволство да вози одличен автомобили, Оpel.

Покрај редовните квартални попусти, обезбедени се значајни дополнителни попусти во износ од дури 200 до 600 евра за автомобили кои се на лагерот, а големината на попустот зависи од избраниот модел. За да може да се оствари дополнителен попуст, воведен е ''Оpel ваучер'' коишто треба да го пополните и да го однесете во салонот на еден од Opel дилерите. До ваучерот, кои е од универзален карактер и важи за сите модели, можно е брзо и лесно да се дојде - на веб-страницата на Opel (http://www.opelauto.com.mk/flash.html) или директно во Opel дилерствата.

Со оглед дека се работи за автомобили кои се веќе на лагерот, на новите купувачи и на идните Оpel возачи, возилата се достапни веднаш и елиминиран е  процесот на чекање на испорака. Оваа уникатна акција е започната на 09.03. и ќе трае до 31.03.2012 или додека има резерви.

Компанијата Оpel уште еднаш на сите свои верни и потенцијални купувачи им овозможи заштеда и обезбеди одлично опремени автомобили со фантастични цени. Оpel со својата неверојатна понуда потврди дека секогаш стреми да ги оствари желбите на своите купувачи.

Извор... http://koli.com.mk/novosti_vnatresna.aspx?id=2443

Отсутен Sarach

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
Loško ti "odamna go veliš" Ama džabe! Treba da znaeš kaj da kupuvaš, eve Hyuandai ne ti priznava garancija I ako kolata ima 5god. garancija. Mene mi vrtea muabeti deka amortizerite ne gi pokriva garancijata. Otidov so istečen amortizer, i posle nedela dena stignaa 2 novi amortizeri i mi gi smenija bez nikakov nadomestok od moja strana i bez nikakva prijatelska vrska...... I chery dava 5 godini garancija ama džabe.....

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Epa treba da se karas i da se zakanuvas,taka vazi garancijata.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
slobodno kupete ja kolata sto ja sakate. japonec, italijanec, francuz...sekako isti gavol se site za odrzuvanje. Germanskite koli bile evtini za odrzuvanje e obicen mit.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
LP, а зошто тогаш маркер за Mazda 3 е 40 евра + 300 денари работна рака за монтажа, а маркер за Astra е 10 евра?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
zatoa sto autocomerce se supci? za kakov marker zboruvas, kolku e set rebrast za mazgata?

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
800 евра е сет ламела потисна за Ланцер, на службеново тоа прво му откажа ( и едино )

800 EUR !!! Sto lamela i potisna e toa ? Od zlato ?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Carbon fiber.. :)))))

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
800 евра е сет ламела потисна за Ланцер, на службеново тоа прво му откажа ( и едино )

boldiranoto objasnuva zosto crknala lamelata ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Колку коли низ МК се службени па не сменувале ламела на 2-3000км,му дошло да рикни,нема врска службена не службена
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44368
  • Il Moderatore

Со мењач заедно иде :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sarach

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
vo forumot ima 5-6 Lanceri koi pominale nad 20-30.000km, a nemaat problem so lamelata! jas imam pominato 53.000km i nikakov problem ne sum imal in so lamela ni so menjac!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

boldiranoto objasnuva zosto crknala lamelata ;D

Напротив, човекот кој ја вози уште не ја видел стрелката на обртометарот над 3000.

Апла се гледа дека од 3000 - 7000 има еден куп прашина ;D