Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ма и златни ќе ѝ легнат...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Купување возачка кола , не возачка тркачка. Баш реткост во денешно време и нешто што ќе се се цени многу во иднина. 400Кс, заден погон и 6 степен шалтер. Дајте му на детето некоја титула на форумов.Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Уште еднаш фала ви на сите, да си купите поубави.Сега се слушнав со АутоНБ, транспортот им бил спремен за понеделник да ја земе, ама Германец вика "Nein, we need 2 more days to prepare ze documentation"
Цитат: andrejnaumovski на 24 Август 2024, 11:54:29 amУште еднаш фала ви на сите, да си купите поубави.Сега се слушнав со АутоНБ, транспортот им бил спремен за понеделник да ја земе, ама Германец вика "Nein, we need 2 more days to prepare ze documentation" Фак зи дојч, нека ја товараат Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 26 Август 2024, 00:37:53 amЦитат: andrejnaumovski на 24 Август 2024, 11:54:29 amУште еднаш фала ви на сите, да си купите поубави.Сега се слушнав со АутоНБ, транспортот им бил спремен за понеделник да ја земе, ама Германец вика "Nein, we need 2 more days to prepare ze documentation" Фак зи дојч, нека ја товараат Sent from my SM-S908E using TapatalkТргна ли на пат кон дома?Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Langsam, нема брзање