Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Само што го регистрирав, го подесив да ми одзима од картичка, стои статус активен.Ќе го пробам до после дали работи.На овој сајт се регистрирате, лесно и едноставно е: http://www.telekom.enp.mk/Цитат: Diesel на 05 Мај 2026, 19:55:43 pmНе ми е јасно зошто не можам да регистрирам таг што не е купен од операторите. Истиот уред е. Најверојатно затоа што кога го земав, дечкото го кликна со баркод пред да ми го предаде, вероватно така го внесува во нивниот систем на сајтов телеком енп дека е купен од кај нив.
Не ми е јасно зошто не можам да регистрирам таг што не е купен од операторите. Истиот уред е.
Мора вдуќан одење или има множност за онлајн нарачка?
]Ај баш пиши кога ќе пробаш
А зашо не нарачаш грчки таг? Бесплатно е и го праќаат по карго
@tomaso Можеш и од патарина да си купиш, успат, ако не ти се оди специјално за тоа во салон.@AllMightyMe Ако не е регистриран уредот преку телеком оператор, ќе надополнуваш.Ако го регистрираш, тогаш може да одзема од картичка или да ти го есапи на сметката на телефонот, што по мое е не баш практично, пошто А1 има лимит од 3.000,00 денари месечно ако ти ги пресметува патарините на сметка.Само гледај да немаш пари за трошење, ако веќе го имаш купено од ЈПДП кога ќе го префрлаш.
Цитат: Diesel на 06 Мај 2026, 08:07:52 am@tomaso Можеш и од патарина да си купиш, успат, ако не ти се оди специјално за тоа во салон.@AllMightyMe Ако не е регистриран уредот преку телеком оператор, ќе надополнуваш.Ако го регистрираш, тогаш може да одзема од картичка или да ти го есапи на сметката на телефонот, што по мое е не баш практично, пошто А1 има лимит од 3.000,00 денари месечно ако ти ги пресметува патарините на сметка.Само гледај да немаш пари за трошење, ако веќе го имаш купено од ЈПДП кога ќе го префрлаш.Лично би преферирал да си надополнувам пари на него.За тоа, доволно е само да го купам и што понатаму, каде кажувам таблици, каде надополнувам пари?Фала