Кога станува збор за избор на кола, окото бира во 99% од случаите, а дури после се размислува за мотор и опрема, кај нас е цената број 1 фактор, но ќе го занемарам тоа во случајов. Значи ќе почнам од таа кола што е последна за мене на листава
-Фиат 500, како што напиша Фаланга, фичото е за разгалени плавуши исто како што беше и peugeot 206 cc во пастелни бои, и јас би се срамел од самиот себе
-Опел Корса, никогаш не би ја купил, апсолутно ништо не ме привлекува кај оваа кола, побрзо би купил постар модел на корса половен отколку новиве;
-Цитреон Ц3, новата Ц3-ка и не изгледа лошо, но цитроен никогаш не ми бил привлечен како бренд
-Тојота Јарис, Јарисот не ми е ни грд ни убав, индиферентен сум кон таа кола, кога би имал пари можда и би размислил да го купам особено за понудата што ја постираше гојдо
-Форд Фиеста, една од најубавите коли моментално на пазарот и мислам дека се добива најмногу за вложените пари, само јас кога би ја земал би одбрал верзија со јаки светли бои, на пример зелената што ја викаат во форд squeeze
-Сузуки Свифт, пред 4 години кога размислував дали да почнувам свој бизнис или да купам кола, свифтот беше мојот дефинитивен избор, уште кога првпат го видов се заљубив во свифтот, од надворешност до внатрешност. Во салонот во Охрид досаден им станав и гратис металик боја ми даваа дури
моите 2 гласа одат за фиеста и свифт