Ок, дискусијата продолжува понатаму.
[Сериозно] Дали тоа што Opel е дел од GM е добро или лошо за Opel, и зошто?
Se si ima svoi prednosti i mani..
Jas vo prethodnata strana gi navedov prednostite od 2 pricini:
Prvata e deka tie prednosti se realni, postojat/postoele i vrodile so proizvodi - avtomobili koi mene a i na mnogu drugi im se dopagaat i rado bi gi imale vo garaza.
Vtora pricina e bidejki mi se moze i mi se saka.
Da se bide objektiven clen na forum ne znaci ni da se zbori samo i isklucivo za ona sto ne cini za eden brend, neli?
Da se bide objektiven clen na forum ne znaci da se zbori samo i isklucivo za prednostite, normalno.
Konecno, za realna slika na eden brend se potrebni dvajca koi ke gi zastapuvaat dvete strani, a gledam ti poodamna probuvas da ja zastapuvas ednata.
Ne mi smeta, jas ke se trudam vo slobodno vreme da ja zastapuvam drugata.
Edino bi te iskoregiral tuka:
Али да, секси е, само од што беше успешно, квалитетно и барано GM комплетно го укина брендот од кај што е ќарено ова. 
Se lazes ako mislis deka se sto e dobro (ne mora da e avtomobil) pod default MORA da se stanca kako konfeckija, da go ima na sekoe kjose i na sekoi 18 meseci da se vadi nov model so mikroskopski promeni.
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/volkswagen-golf-vii-official-specs-and-images-released-photo-gallery_30.jpg.
...odnosno ne e tocno deka ako nekoj proizvod se ukinal rano znaci deka pod default ne go biva.