Автор Тема: Мајстори кои ги препорачувам  (Прочитано 19325 пати)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6150
  • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Мајстори кои ги препорачувам
« Одговори #45 на: 07 Октомври 2022, 06:53:56 am »
Не препорачувам:
, Мики, исто така автоелектричар

Дали е ова братот на Рубин, покојни?
Не знам, покрај река работи одма до Горан плинарот.
Ако појдам од сабајле да се договорам за колава кога да ја направи ми вели дојди попладне, ако појдам попладне ми вика сега најде имам многу работа нервозен сум и полнува да вика и да фрла се што има во работилницата, многу невкусно за гледање...

Отсутен darkserial

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 795
« Одговори #46 на: 08 Октомври 2022, 00:37:27 am »
Препорачувам:
-Лало автоелектричар (Централното заклучување не можеше никој да ми го направи на астрата, беше однесена кај секој можен автоелектричар и сите пробуваа само на компјутер да го кодираат клучот, се додека не ја однесов кај Лало и го среди проблемот за 500 ден, исто и со аирбагот
Кратко кажано ДОКТОР за автомобилска електрика) - Прилеп 070343168
-Горан плинар (на Mercedes-от имав BRC плин, не знам каде не го однесов, имаше misfire и check engine, никаде немаа софтвер за BRC плин, отидов кај Горан и ми рече дека проблемот е во плинска дизна, без да ја стави на дијагностика, ми смени друга дизна и проблемот се среди.
Откако ја купив астрата, ја средив да не речам 100% и си реков ми остана уште плинот да го проверам и филтри да сменам, ја носам кај Горан и ми вика колава работи на 3 клипа само што ја слушна, а претходно беше кај многу мајстори на проверка и ни еден не го примети тоа, провери свеќици, излегоа во ред, провери бобина, и таа излезе во ред, мери компресија, и излезе дека на 3 клип е ослабена компресијата.
Или кратко кажано ДОКТОР ЗА ПЛИНОВИ) - Прилеп 077722063
Не препорачувам:
Саше автоелектричар
Братучед му на Лало, Мики, исто така автоелектричар

Со Горан позитивно искуство и јас, нема подобар за плин во Прилеп, еден другар ми го препорача, ми среди кола спремна за на отпад, а претходно шетана по плинари мајстори итн итн.

Лало е добар, ама знај и солен да биди :D
Овај не е Мики кај скривницине? Тој го кажува бил добар.

А овај Саше кој е? кај се најдува?
Дај кажи некој добар механичар пп, 100 ги имам сменето, немам асолен најдено ;D
VW Golf 5 1.9 TDI - 77kw - 2005

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #47 на: 08 Октомври 2022, 01:07:38 am »
Препорачувам:
-Лало автоелектричар (Централното заклучување не можеше никој да ми го направи на астрата, беше однесена кај секој можен автоелектричар и сите пробуваа само на компјутер да го кодираат клучот, се додека не ја однесов кај Лало и го среди проблемот за 500 ден, исто и со аирбагот
Кратко кажано ДОКТОР за автомобилска електрика) - Прилеп 070343168
-Горан плинар (на Mercedes-от имав BRC плин, не знам каде не го однесов, имаше misfire и check engine, никаде немаа софтвер за BRC плин, отидов кај Горан и ми рече дека проблемот е во плинска дизна, без да ја стави на дијагностика, ми смени друга дизна и проблемот се среди.
Откако ја купив астрата, ја средив да не речам 100% и си реков ми остана уште плинот да го проверам и филтри да сменам, ја носам кај Горан и ми вика колава работи на 3 клипа само што ја слушна, а претходно беше кај многу мајстори на проверка и ни еден не го примети тоа, провери свеќици, излегоа во ред, провери бобина, и таа излезе во ред, мери компресија, и излезе дека на 3 клип е ослабена компресијата.
Или кратко кажано ДОКТОР ЗА ПЛИНОВИ) - Прилеп 077722063
Не препорачувам:
Саше автоелектричар
Братучед му на Лало, Мики, исто така автоелектричар

Со Горан позитивно искуство и јас, нема подобар за плин во Прилеп, еден другар ми го препорача, ми среди кола спремна за на отпад, а претходно шетана по плинари мајстори итн итн.

Лало е добар, ама знај и солен да биди :D
Овај не е Мики кај скривницине? Тој го кажува бил добар.

А овај Саше кој е? кај се најдува?
Дај кажи некој добар механичар пп, 100 ги имам сменето, немам асолен најдено ;D
Мики е одма до Горан, работилница до работилница се.
Саше работи дома, има гаража, се занимава со централни заклучувања најмногу, ама појма нема, не знаеше аирбагот да ми го направи, а ми зеде пари, ниту пак виде што е како е со централното, а познат е по то...
Се најдува на крај на Партизанска.
Добар механичар е Даниел - 075630283
Не знам дали си бил кај него, ама е многу ефтин и квалитетно работи.

Отсутен Ichisima

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 169
  • Ербап
« Одговори #48 на: 08 Октомври 2022, 04:04:37 am »
Servis za kocnici Mirko Gjorce dali ima nekoj iskustvo? Ili nekoj da preporacate reon Aerodrom, Lisice.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Еден куп препораки се изначитав/изнаслушав за Мирко. Појдов кај нив, репарирање шепи, предна десна заборавиле да ја стегнат - шепата излезе. Nevermore.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #49 на: 08 Октомври 2022, 11:30:52 am »
Плаќаш за да се поправи, а не да се замаскира...
Фала ти Лало, да можам да те тужам ќе те тужам и треба да платиш за живот човечки  >:(  >:( >:(
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Отсутен darkserial

• Јуниор
  • **
« Одговори #50 на: 08 Октомври 2022, 14:00:03 pm »
@nestorodario Што направил Лало? :D Го исклучил аирбегот? Мене ми е многу сумлив тој човек, јас бев еднаш ми исклучи од компјутер аирбег, а ми зеде 300 денари и по 1 недела пак светна. После со мој читач јас си исклучував, ме шетаја овај онај, пари неколку пати по 1000 денари, на крај зедов контакт спреј си испрскав под седиште контактите, си преповрзав, ставив пластична стега да не ми мрда и еве го океј е. Сето будали е..

Јас кај Тане си ја носам, кај могилата, топ автоелектричар, само не работи се, тоа што работи е многу квалитетно и ефтино.

А овај Даниел кај се најдува?

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #51 на: 08 Октомври 2022, 15:00:32 pm »
@nestorodario Што направил Лало? :D Го исклучил аирбегот? Мене ми е многу сумлив тој човек, јас бев еднаш ми исклучи од компјутер аирбег, а ми зеде 300 денари и по 1 недела пак светна. После со мој читач јас си исклучував, ме шетаја овај онај, пари неколку пати по 1000 денари, на крај зедов контакт спреј си испрскав под седиште контактите, си преповрзав, ставив пластична стега да не ми мрда и еве го океј е. Сето будали е..

Јас кај Тане си ја носам, кај могилата, топ автоелектричар, само не работи се, тоа што работи е многу квалитетно и ефтино.

А овај Даниел кај се најдува?
Тане чепка аирбаг?
Инаку Даниел има дома гаража, блиску до „свтопатот“ од Лукоил накај Салида што е.Еве татко ми 6 години таму ги носи колите и е многу чесен, многу пати и пари не зема за дијагностика.

Отсутен darkserial

• Јуниор
  • **
« Одговори #52 на: 08 Октомври 2022, 18:24:08 pm »
Не чепкаше порано, сега незнам

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #53 на: 03 Април 2023, 22:53:09 pm »
Препорака х2 за автомеханичар Даниел, доста професионален,искусен и чесен во својата работа.
Доста евтин.
Локација:Прилеп (по патот Пп-Бт близу Салида петрол)
075 630 283

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #54 на: 04 Април 2023, 10:00:34 am »
Препорака х2 за автомеханичар Даниел, доста професионален,искусен и чесен во својата работа.
Доста евтин.
075 630 283

Фаќа некои конкретни коли или на се работи?

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #55 на: 04 Април 2023, 10:04:36 am »
Доста евтин.
075 630 283

Фаќа некои конкретни коли или на се работи?
На сѐ работи, ама најчесто VW.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7214
  • French diamond
« Одговори #56 на: 04 Април 2023, 11:14:03 am »
Нема ќар од другите  ;D Вака полни раце работа

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #57 на: 08 Април 2023, 19:25:20 pm »
Препорака за нашиот соработник Иле Космос (и Жан Космос).
Двајцата работеа заедно, но сега се поделени, и двајцата работат беспрекорно.
Изработуваат издуви, отстрануваат ДПФ механички и истиот го откупуваат.
Во прилог Ви оставам линк каде може да разгледате МАЛКУ од нивните изработки
https://www.facebook.com/serviszaauspusi/?mibextid=ZbWKwL
*Напомена:Доколку линков смета слободно админот/модераторот нека го избрише*

Отсутен Johnny625

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 195
« Одговори #58 на: 16 Април 2023, 22:53:33 pm »
Во Прилеп добар мајстор за генерално промена на делови (зошто послабо со дијагностика некако барата) Саше во уличето кај раскрсницата “Чумовчанец“

Сервис Пит Стоп...човекот е олд скул, работи педантно, еден од ретките што заштрафува штрафови со крцкалка а не со пиштол, иако го има...цените му се прифатливи и генерално стои на зборот а не дојди по два дена, пет дена.

Тел:

075 852 525

Исто препорака за сервис Били...цар за француски коли, на мојата го најде проблемот за две минути и иако 4 други мајстори ме убедуваа дека тоа е нормално, дека моторот бил за ремонт, да сум појачал музика и да не слушам многу многу звуци од колата итн.

Единствена мана многу неорганизиран е човекот...али вреди да почекаш ::)
« Последно менување: 16 Април 2023, 23:03:52 pm Johnny625 »

Отсутен Johnny625

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 195
« Одговори #59 на: 16 Април 2023, 23:04:35 pm »
Во Прилеп добар мајстор за генерално промена на делови (зошто послабо со дијагностика некако барата) Саше во уличето кај раскрсницата “Чумовчанец“

Сервис Пит Стоп...човекот е олд скул, плав работнички мантил, работи педантно, еден од ретките што заштрафува штрафови со крцкалка а не со пиштол, иако го има...цените му се прифатливи и генерално стои на зборот а не дојди по два дена, пет дена.

Тел:

075 852 525

Исто препорака за сервис Били...цар за француски коли, на мојата го најде проблемот за две минути и иако 4 други мајстори ме убедуваа дека тоа е нормално, дека моторот бил за ремонт, да сум појачал музика и да не слушам многу многу звуци од колата итн.

Единствена мана многу неорганизиран е човекот...али вреди да почекаш ::)